kurtofca Публикувано Декември 21, 2005 Публикувано Декември 21, 2005 Stain Studio - вероятно този сайт би представлявал интерес да хора, интереуващи се от професионални аудио и видео записи, а също и от продуцентска, издателска и разпространителска дейност... Цитирай
7thString Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 Сайта сам по себе си няма дори списък с апаратурата, която е налична в студиото Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 Е*ати мизерното студио Цитирай
kurtofca Отговорено Декември 21, 2005 Автор Отговорено Декември 21, 2005 Сайта сам по себе си няма дори списък с апаратурата, която е налична в студиото audio equipment има инфо и за кабината, и за апаратната: [] Комплекти барабани [] Клавишни инструменти [] Китарни усилватели [] Бас усилватели [] Магнетофони [] Хард диск рекордери [] Смесителни конзоли [] Микрофони [] Звукови монитори [] Работни станции Цитирай
synchu Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 (Редактирано) Е айде да не се изказваме неподготвени, а ? Поогледайте се малко - има си и списък, а звука, който излиза оттам мисля, че е доста добър!!! ЕДИТ: закъснях малко... Редактирано Декември 21, 2005 от synchu Цитирай
ronia Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 Сайта сам по себе си няма дори списък с апаратурата, която е налична в студиото Е*ати мизерното студио Еххх маа му стара бива ли да сме толкова зли бе хора!? Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 Сайта сам по себе си няма дори списък с апаратурата, която е налична в студиото Е*ати мизерното студио Еххх маа му стара бива ли да сме толкова зли бе хора!? Бива ... Цитирай
ronia Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 прав си, пещерни човече. това не е мой проблем. сори че се набърках. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 прав си, пещерни човече. това не е мой проблем. сори че се набърках. Да те поканя ли някой ден в моята пещера ??? Прекарал съм си ток , телефон , интернет , кабелна телевизия , газ ... Всичко ... Ай отречи , че студиото не е мизерно ... Аз съм виждал във Варна репетиционни (!!!) с повече апаратура ... Бахти ... Цитирай
разбойник Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 Сайта сам по себе си няма дори списък с апаратурата, която е налична в студиото Има, не си го видял. Аудио продукция => оттам кабина, апаратна, както желаеш. Е*ати мизерното студио В смисъл? Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 Е*ати мизерното студио В смисъл? Ако ще е студио , поне да има повечко апаратура ... Както казах в предния си пост има репетиционни с повече апаратура Цитирай
pacman Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 Много приятен и добре направен сайт Особено много кефи логото на студиото Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 Говорим за апаратурата , не за визията на сайта ... Цитирай
pacman Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 Мисля, че говорим за всичко. Поне такава е темата А нивото на продукцията, която излиза от това студио, наистина е доста високо в сравнение с някои други. Така че апаратура-неапаратура- фактите са налице. Цитирай
synchu Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 (Редактирано) Е*ати мизерното студио В смисъл? Ако ще е студио , поне да има повечко апаратура ... Както казах в предния си пост има репетиционни с повече апаратура Извинявай, а ти какво разбираш под повече апаратура? На репетиционната бизнеса и е да осигурява апаратура за репетиции. На студиото бизнеса му е да прави записи, редактиране, мастериране, смесване. Може да разполага с инструменти, инструментални усилватели, но не е задължително. Ако няма или си носиш или си наемаш - така става таз една работа. Нямам против да имаш мнение, нямам против да си на 15 и да имаш мнение, нямам против дори мнението ти да е различно - така се ражда истината чат - пат, но хайде поне да е обосновано, да има разбиране как и за какво става въпрос в този бизнес и въобще здрава логика, които ше ме прощаваш ама не открих. А може и аз да съм се объркал ... ЕДИТ: @pacman - епа прав си, макар и седнал Редактирано Декември 21, 2005 от synchu Цитирай
Recommended Posts