Glacierise Публикувано Декември 10, 2004 Публикувано Декември 10, 2004 Значи ето линк-а : страницата на Белкин. Книгите са там - под 'my online writings about'. Това са от най-ценните, полезно обяснени и задълбочени писания за музика, които съм срещал. Книгите са 5 - композиция, хармония, оркестрация, контрапункт, симулация на оркестър с компютър. Нивото на което са написани предвижда използването на знанията при писане на всякаква музика - от симфонии до метъл. За мен особено интересна беше книгата за форма. Край на отегчителните двуделни и триделни (куплет-припев-преход) структури. Четете, ще ви светнат очичките Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 10, 2004 Отговорено Декември 10, 2004 ИНТЕРЕСНО, определено!!! Цитирай
musicman Отговорено Декември 10, 2004 Отговорено Декември 10, 2004 Изглежда добре Започвам да чета ! Цитирай
Glacierise Отговорено Декември 19, 2004 Автор Отговорено Декември 19, 2004 Първата книга - тая за композиция - сега я превеждам на български Цитирай
machoka Отговорено Декември 19, 2004 Отговорено Декември 19, 2004 Дам , есето му ми свърши добра работа .. 10q ... :guitar: Цитирай
разбойник Отговорено Декември 21, 2004 Отговорено Декември 21, 2004 Преди малко отворих страницата на Белкин. Интернет дава наистина невероятни възможности за образование, обмен на идеи и развиване на интереси. Давай, Glacierise, само така! Цитирай
Recommended Posts