Jump to content
Българският форум за музиканти

Slayer - Eyes Of The Insane


MR_STENCH

Recommended Posts

Рекох да изпробвам ламповият усилвател, който правя от известно време... за пръв път записвам китари с микрофон и не съм много "в час". Все пак скалъпих три броя такива и ги жулнах върху едни тъпани от EzDrummer. Барабаните ги вадих по слух и съм импровизирал доста при реденето :virtuoz: моля барабанистите да бъдат снисходителни :P . Бас... какво да се прави... отново MIDI. Сола - няма :lol: -не моЕм да свирим! Ако някой иска да се пробва ;)

 

Eyes Of The Insane

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:greenangel: ееееее доживяхме да те видим у тоя форум :) или аз не чета много или тебе те няма :)

Добър звук на китарата :)

Около барабаните има нещо нередно но не мога да реша точно какво е :thumbs_up: може би на моменти чувам някакъв гаден сплаш,но всеки с вкуса си :)

Иначе кавъра е резачка :band2::band1::yes:

Редактирано от Necrophagist
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря на всички.

 

@Necrophagist, както споменах... покрай проекта с ампа бях позанемарил свирнята и особено записването. Затова отдавна не съм се "разписвал" :).

 

@KeRRANGKid, абсолютно си прав за китарите. Откровенно да си кажа... малко ме домързя да запиша още един трак и затова ги оставих 3, два на по 65% в ляво и дясно и една в средата но по-тиха... опитах с 4 но ми се стори прекалено претрупано. 3 малко 4 много... а де :). Може би с малко повечко баси на китарките ще се пооправи. Ампа наистина си стана основно за бруталии :) Скоро - включване както си му е реда ;)

 

@edgecrusher, не се съмнявам, че Ти си човека :thumbs_up: ! Ако ти се занимава - действай смело :offtopic-001:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това звучи адски про. :) Само че проблемът (условно казано) с китарите не е в наслагването, а в самия ефект. Подозирам, че по-добър говорител ще направи много за ампа, но нямам никаква компетентност в електрониката че да се обоснова. Впрочем, трябва задължително да измислиш някакво мракобесно име на машината.. даже измъдри няколко и пусни анкета хаха :) :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^Aми... освен на този амп на друг не съм свирил :headbang: до момента съм ползвал само софтуерни симулации... Определено е много по-трудно да извлечеш желаният саунд с един евтин микрофон и самоделен кабинет. Преампа на усилвателят е правен по схема MESA Rectifier. Струва ми се, че Slayer (поне в по-ранните си години) свирят с доста нисичък гейн... това целях да постигна и аз, но поне този мой измислен усилвател при нисък гейн "отънява" :headbang:. Освен всичко друго китарката ми звучи доста "muddy" дето викат и за да се справя донякъде с това съм буустнал ампа с един Overdrive пак самоделка естествено :headbang: по схема DOD-808. Иначе говорителят не е калпав 50W Celestion... но сандъка не го бива признавам. Изобщо... тепърва се уча да "вадя" тон с аналогова техника и подръчни средства :curse: надявам се следващите опити да са по-успешни :girl_cray2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.