epitaph Публикувано Декември 15, 2005 Публикувано Декември 15, 2005 Инфо Имам оферта за такъв бас. Много бих искал да разбера вашето мнение относно модела и марката. Благодаря Ви! Цитирай
fracture Отговорено Декември 15, 2005 Отговорено Декември 15, 2005 Точно за този модел ли имаш оферта - ще купуваш или ще продаваш ! Всъщност има две разновидности на този модел, баса който е на снимката е с активна електроника (4 потенциометъра), но има и GSR200 с пасивна електроника (3 потенциометъра). С "допълнителния" потенциометър гъбаркаш средите. Притежавам 5 струнната версия на тази серия, за парите си - става, ако ти е удобен - става. Цитирай
epitaph Отговорено Декември 15, 2005 Автор Отговорено Декември 15, 2005 Ами възнамерявам да купувам Иначе е с 4 потенциометъра...тоз дето е на снимката Още не съм го пипал и не го знам въобще за какво става дума. Ама като е тръганало...Пък и мисля, че за мен ще е напълно задоволителен Благодаря за коментара Цитирай
fracture Отговорено Декември 15, 2005 Отговорено Декември 15, 2005 Е то навсякъде си го пишат като "вашият първи бас" (разбирай за начинаещи), но когато стане дума да се разпростираш според чергата си, в нашите условия това означава според финансовите си възможности Цитирай
AorA_Bass Отговорено Декември 16, 2005 Отговорено Декември 16, 2005 Ами ако си начинаещ басист..баса става..аз съм свирил на този с 3-те потенциометъра и не съм кои знае колко изумен..ама ако сега започваш дасе учиш..това ти е повече от достатъчно... Цитирай
edgecrusher Отговорено Декември 16, 2005 Отговорено Декември 16, 2005 Аз имам такъв бас и .... трепе мухите по стената! Сериозно ,много добре си звучи.Нито съм басист, ното претендирам да мога да свиря, но мен лично този бас ме устройва идеално. Както се казва "Всеки китарист трябва да има поне 1 бас!" , е аз имам точно този. Цитирай
edgecrusher Отговорено Декември 16, 2005 Отговорено Декември 16, 2005 Сега открих в архивите и записан звук с този бас! <<Tук>> се намира... Цитирай
epitaph Отговорено Декември 16, 2005 Автор Отговорено Декември 16, 2005 Ау, edgecrusher...ужасно много ти благодаря! Цитирай
Recommended Posts