Jump to content
Българският форум за музиканти

epitaph

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Бaрабани

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

epitaph's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. epitaph

    Съвет...

    Здравейте! От едно известно време един приятел се занимава със свирене на пиано, но си няма в къщи, а е време да си вземе. Обикаляхме по разните магазини, но откриваме само Касио, а съм чувал, че тази марка не правят добри инструменти. Та, идеята е, че човека ще се занимава със рок и метъл предимно и му трябва някакво добро начално клавирче, което да му даде възможности да поработи по-дълго време на него. Харесал си е едно Casio CTK-691 и една Yamaha PSR-295, но се чуди кой от двата е по-добър. Ходихме с него да чуем клавирите, но като нямаме база за сравнение, не знаем кое е по-добро. За това, имаме нужда от малко помощ. Принципно, може да отпусне до към 600 лв за начален клавир, а освен тези двата не намира други клавири в този ценови регион. Благодаря предварително!
  2. epitaph

    Ibanez Gsr200

    Ау, edgecrusher...ужасно много ти благодаря!
  3. epitaph

    Ibanez Gsr200

    Ами възнамерявам да купувам Иначе е с 4 потенциометъра...тоз дето е на снимката Още не съм го пипал и не го знам въобще за какво става дума. Ама като е тръганало...Пък и мисля, че за мен ще е напълно задоволителен Благодаря за коментара
  4. epitaph

    Ibanez Gsr200

    Инфо Имам оферта за такъв бас. Много бих искал да разбера вашето мнение относно модела и марката. Благодаря Ви!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.