yellow nEuphoria Отговорено Ноември 4, 2009 Автор Отговорено Ноември 4, 2009 Вземи си някоя карта на M-AUDIO с инструментален(китарен вход) а не да грешиш както направих аз, като си взех M-AUDIO 1010LT, помислих си че с толкова много входове ще мога да записвам китари, ама нямам такъв вход всичките са линейни чинчове и има два канона за мик, за китара няма вход, но сега вече има такива карти на M-AUDIO, питай Black Bird каква е неговата карта, за примерна комфигурация, каквато той би си направил това е: M-audio FireWire Solo кабел за китара хубва поне 30 лв и firewire 400 карта с TI Texas Eletronics чип сет да сложиш в компа BELKIN разклонител магазин Домко Цитирай
rinti Отговорено Ноември 4, 2009 Отговорено Ноември 4, 2009 (Редактирано) Ами точно това е че нова такава карта не ни е по силите тази нова е около 1000лвл а я намерихме втора употреба на значително по-ниска цена, а попринцип нали Евтим каза че не би трябвало да има проблем с един Di Box? Иначе за това се бяхме спряли преди на лайн 6-то защото има инструментални входове. Редактирано Ноември 4, 2009 от rinti Цитирай
edgecrusher Отговорено Ноември 4, 2009 Отговорено Ноември 4, 2009 Не прочетох цялата тема, но исках да отговоря на колегата в жълто за шума. Предполагам, това което са ти обяснили е, че Тоунпорта симулира освен амповете,също така и педалчета и едно от тях е нойз-гейт. Не съм запознат с М-аудио продуктите, но според мен UX-2 се държи еднакво добре и като саунд карта и като амп-симулатор с предимството че двете неща са в едно и направени да работят заедно, докато при другия хардуер/софтуер предполагам ще се наложи някакво нагаждане едно към друго. Цитирай
rinti Отговорено Ноември 4, 2009 Отговорено Ноември 4, 2009 (Редактирано) И аз така си мисля. А иначе лайн 6 намират ли се в България? Yellow nEuphoria многото записи които пускатe с каква карта са? Редактирано Ноември 4, 2009 от rinti Цитирай
Yves Отговорено Ноември 4, 2009 Отговорено Ноември 4, 2009 Да, има ги в pro-technica и между другото са почти на thomann-ски цени Цитирай
rinti Отговорено Ноември 4, 2009 Отговорено Ноември 4, 2009 (Редактирано) О супер от про-техника пазарувам с 7% намаление. Само че в ценовата листа на лайн 6 в сайта на про-техника няма никави звукови карти Редактирано Ноември 4, 2009 от rinti Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Ноември 4, 2009 Автор Отговорено Ноември 4, 2009 Наще кавъри са през процесор DIGITECH Цитирай
rinti Отговорено Ноември 4, 2009 Отговорено Ноември 4, 2009 (Редактирано) Блогодаря! Иначе като гледам нещата вървят лъм line6 само дано да го има в България че не ми се занимава с томан Редактирано Ноември 4, 2009 от rinti Цитирай
rinti Отговорено Ноември 5, 2009 Отговорено Ноември 5, 2009 (Редактирано) Малко цифри:сигнал/шум при м-аудиото-100дб,лайн6/о,чудо- и той 100дб/т.е. няма разлика,а този който ти е казал че м-аудиото е ташак е ясно за какво пледира...И пак малко цифри:лайн6 от томан+под фарм-199$?!?Това е под 350лв ,нали?... Човек явно си бил заблуден, цените в томан са в ЕВРО, а не долари! Така че става над 350 ... нали? Редактирано Ноември 5, 2009 от rinti Цитирай
Yves Отговорено Ноември 5, 2009 Отговорено Ноември 5, 2009 Може да е имал предвид някой от по-малките модели Но действително UX2 в Про техника беше май 370 или нещо от сорта. Цитирай
musicman Отговорено Ноември 5, 2009 Отговорено Ноември 5, 2009 Това е някакво сравнение на две неравностойни неща. Нека автора на темата да каже той по какво ги сравнява за да може някой да му даде адекватен отговор. Аз имам KB37 и изобщо по нищо не мога да го сравня с този модел на М-аудио нитто с Делта 1010 (каквато съм имал). Ако си отговориш на въпроса "кие е най-важното з амен в една звукова карта" ще стигнеш до отговор амного лесно. Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Ноември 5, 2009 Автор Отговорено Ноември 5, 2009 Значи.. Шефе Аз ги сравнявам като две машинки които служат за запис на китари. Но тази по-скъпата е + софтуер с който няма да работя, а и цената е по-висока, М-Аудио ще взема, имат еднакви показатели "уш" -100 dB сигнал/шум. Аз точно затова искам такава машинка, защото Delta 1010LT няма китарен вход и направих темата, защото ми се отвори възможност да си взема едно от двете... От това по-добре не мога да обесня Цитирай
musicman Отговорено Ноември 5, 2009 Отговорено Ноември 5, 2009 Ами ето, че сам си отговаряш на въпроса и без да сравняваш нивата на шум като не ти трябва софт и искаш да е по-тънко - има само едно такова Айде и после драсни нещо да чуем с новата карта. Цитирай
angelnanov Отговорено Ноември 5, 2009 Отговорено Ноември 5, 2009 28 ръце за М-аудиото вдигам, при положение че съм имал и Тоунпорт УХ2 Цитирай
rinti Отговорено Ноември 5, 2009 Отговорено Ноември 5, 2009 (Редактирано) А какво не е наред на Ux2-to, че ние се интересуваме от нея? Редактирано Ноември 5, 2009 от rinti Цитирай
Recommended Posts