Black Bird Отговорено Декември 10, 2004 Отговорено Декември 10, 2004 Carvin Vintage 16/5 W 12" speaker Legacy-то не е много по-скъпо ! е какви са цените де !? и условия за изплащане и адаптер ево Цитирай
+Az+ Отговорено Декември 10, 2004 Отговорено Декември 10, 2004 до 24 месеца отиди на ул Княз Борис 1ви 117 , там ще ти кажат :stop: Цитирай
+Az+ Отговорено Декември 10, 2004 Отговорено Декември 10, 2004 Evo e около 100$ иначе вашето спасение за качествени ампове е осигурено от TBI условието е трудов договор останалото е в ръцете на кредитния инспектор Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 10, 2004 Отговорено Декември 10, 2004 аз съм си поръчал ево вече просто се обърках че си некой от фирмата Цитирай
Angry Samoan Отговорено Декември 10, 2004 Отговорено Декември 10, 2004 Вземи си Marshall от MCI Благоевград. Даже може да ти го доставят с куриерска фирма, ако преведеш парите по банков път. Хората там са много коректни. Аз лично си купих Marshall MG 100 DFX от там и съм много доволен. Цитирай
bigjav Отговорено Декември 10, 2004 Отговорено Декември 10, 2004 Ами, определено си заслужава да се инвестира в лампов усилвател макар и 30W. За клубна сцена са достатъчни, пък ако му ръгнеш и още говорители или микрофон става още по-добре. Проблемът е,че наистина хубавите са наистина скъпи. Не знам защо, ама за хубава апаратура нещо не съм фен на втората ръка. Има смисъл да вложиш в оборудване много пари само и единствено в два случая: 1. Имаш пари в повече и можеш да си го позволиш, без това да натоварва общото ти финансово положение. 2. Свириш с група, правиш сериозни записи и свирите наляво-надясно по концерти, в клубове и т.н. Затова си направи сметката добре и действай! Ще споделя с теб моето положение. Преподавател по испански език съм, свиря с група, имаме поне едно участие месечно по клубове. Имам две китари, процесор и 75W Randall усилвател. Машинката не е лампова, но е "гъвкава", разнообразна. С нея се вади и Фендерски и Маршалски, че и Меса тон. Говорител - Celestion. Ако искаш, иди до Фактор в София и го чуй. Струва 620лв. Можеш да го скиваш и на www.randallamplifiers.com/products/amps/combos/rg75g2.asp Айде, успехи! Bigjav Цитирай
Delyan Отговорено Декември 10, 2004 Отговорено Декември 10, 2004 Що го набутвате човека с идеята за TUBE AMP след като до колкото разбрах е начинаещ!!! TUBE AMP-а иска поддръжка и е по-претенциозен от SOLID STATE-а. Има достатъчно не лампови или хибридни, които могат да свършат достатъчно добра работа!!! А и няма да се ръси толкова!!! Цитирай
bigjav Отговорено Декември 10, 2004 Отговорено Декември 10, 2004 Е, аз нали това му казвам, да си направи преценка за кво ше му тря Цитирай
Delyan Отговорено Декември 10, 2004 Отговорено Декември 10, 2004 Е, аз нали това му казвам, да си направи преценка за кво ше му тря Е казваш го общо взето само ти, за това реших да направя своего рода подкрепа . Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 10, 2004 Автор Отговорено Декември 10, 2004 Аре ся, начинаещ! Ако ще се обиждаме... Аз съм чисто и просто пасивно назадващ. По-добре звучи така Angry Samoan, колко пари тоя Маршал? Не съм им голям фен, но бих се жертвал. Модела изглежда прекалено хубав, за да е под 500 лв. bigjav, тоя Randall поне на хартия и МР3 изглежда много читав, хареса ми определено! Колкото до мотивите ми за покупка - просто съм фен. Нито имам пари, нито свиря в група. Мерак! Ако имах много пари или ако ми се инвестираше в наистина ЯК усилвател нямаше да го купувам от БГ. Вече споменах за Меса Енженийринг Ф50, също кефят моделите на Laney, Peavey Classic 30 & 5150 ( ) и т.н. Но няма да е тази година... Цитирай
bigjav Отговорено Декември 10, 2004 Отговорено Декември 10, 2004 Да, де, ясно, ама нали говорехме за BG-то, все пак. Иначе за Randall-а, ако искаш отиваш до муз.маг. Фактор в София и си го слушаш, ако пък го няма случайно, ела в Маската в понеделник (13.12.2004) да го чуеш. :green: Айде, със здраве! Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 10, 2004 Отговорено Декември 10, 2004 Tomas, взимаш го ей така да си свириш ли?? Цитирай
synchu Отговорено Декември 10, 2004 Отговорено Декември 10, 2004 Tomas, взимаш го ей така да си свириш ли?? е и аз така правя Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 10, 2004 Автор Отговорено Декември 10, 2004 Tomas, взимаш го ей така да си свириш ли?? Да, защо? Какво имаш предвид? Или ми се чудиш на малкото мозък горе в камбанарията? Фенове, благодаря Ви много за подкрепата, но лошото е, че нямам голяма възможност да дойда да пробвам. Чак от Русе съм. И трябва да си уредя и превоз за насам. Общо взето тактиката е да избера 2-3 модела "на хартия и МР3" и с Ваша помощ, разбира се. Оттам насетне идвам, отивам с парите в магазина, гледам и който хване око. Не мога да тествам на място с мойта си апаратура, така че каквото стане. Точно затова питам хората с повече опит какво би паснало на моите джаджи и най-вече на Меса-та, че съм дал 300+ $ за нея, пък си ме кефи доста. Кажете още няколко сносни модела, които ги има в София, аз ще почета на www.harmony-central.com ревюта, малко демо файлчета от сайтовете и тей... Миналата година в Динакорд имаше Peavey, които ми харесват на дизайн, а и са име все пак. Другто е Маршалите във Фактор. Сега научих и за тоя Рандал, който ме грабна, макар и не с цената си В Джаза има само 2-ра ръка, а прословутия xxxx, колкото и да ме е срам, не го знам къде е. Ще видя на картата Цитирай
Recommended Posts