marvin the martian Отговорено Ноември 2, 2009 Отговорено Ноември 2, 2009 ^ Не ме интересува колко хора са съгласни с твоето изказване. Ако питаш мен, проблемът е в клиентите, а не в търговците. Как така с мен винаги са се държали коректно, независимо дали съм пазарувал от Динакорд, Фактор, xxxx, или пък от щанда в малкия ЦУМ? Като се държиш като *уй, получаваш *уй - това е положението.
euphoriaburn Отговорено Ноември 2, 2009 Автор Отговорено Ноември 2, 2009 От къде знаеш как съм се държал с персонала на магазините, винаги съм бил толерантен с тях и съм си говорил нормално. Въпросът е там, че те не искат да ти помогнат и не ги е грижа!!!
Cutthroat Отговорено Ноември 2, 2009 Отговорено Ноември 2, 2009 Marvin ... не си прав. И коректността е друга работа.
marvin the martian Отговорено Ноември 2, 2009 Отговорено Ноември 2, 2009 ^ Не ме интересува колко хора са съгласни с твоето изказване. Ако питаш мен, проблемът е в клиентите, а не в търговците. Как така с мен винаги са се държали коректно, независимо дали съм пазарувал от Динакорд, Фактор, xxxx, или пък от щанда в малкия ЦУМ? Като се държиш като *уй, получаваш *уй - това е положението. От къде знаеш как съм се държал с персонала на магазините, винаги съм бил толерантен с тях и съм си говорил нормално. Въпросът е там, че те не искат да ти помогнат и не ги е грижа!!! Пак ти казвам - не зависи от тези в магазина. Явно шефовете им са преценили, че за един човек не си струва да поръчват струни. Това си е тяхна работа, не им бери грижата.
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 2, 2009 Отговорено Ноември 2, 2009 Това е вярно, но и да се правиш на адвокат не си струва. Особено когато проблемът не винаги е само от едната страна, а и все пак клиентът винаги има право.
SomeoneElse Отговорено Ноември 2, 2009 Отговорено Ноември 2, 2009 Какво ще кажете за Elixir? Имаме си един вид "официален вносител" който е склонен да прави и custom комплекти, аз поне с такова впечатление останах последния път...
DYLGIQ Отговорено Ноември 2, 2009 Отговорено Ноември 2, 2009 У нас е пълно с ментаци, а ти ми говориш за избор и маркетинг. За Дадарио имаше тема вече. И моите Шектъри дойдоха от щатско със струни, които са много по- добри от предлаганите тук уж от същата марка. Рядко съм доволен от струни, закупени у нас. Затова - купуваш от белите държави и си пазиш нервите, че ще ти трябват.
bluelemon Отговорено Ноември 3, 2009 Отговорено Ноември 3, 2009 Мизерията си е мизерия. Елате да видите к'во става в Пловдив. В xxxx незнам вече от колко месеца търся earny ball или jazzIII, да ама макари. Елементарно е да има поне струни и пера. И в много други мазгазини е така. Поръчат по един размер и като свърши другия месец пак. Ами като си купувах китарата. Е баси обикалянето дето беше. Писна ми да гледам прашасали китари с ръждясали струни и два пръста екшън. Няма какво да ги защитавате, затова няма да имат продажби. Както аз си върша мойта работа съвестно, така трябва всеки да се отнася с това което се е захванал. Ама нейсе, пак макари.
AngusYoung Отговорено Ноември 3, 2009 Отговорено Ноември 3, 2009 Отдавна се доказа че в чужбина е истината.С всичко е така квато държавата такива са и нещата в нея.Ама поне струни да имаше хубави....
рахата Отговорено Ноември 3, 2009 Отговорено Ноември 3, 2009 (Редактирано) SomeoneElse е прав - Бейби Томас рулира!Аз сума време имах проблем да си намеря въобще някакъв 7 стр. комплект и това беше човека,който ми свърши работа!При това многократно и акуратно Има опции за къстъм комплекти и мисля,че ако ползвате услугите му ще останете изключително доволни. По темата-преди около месец в МЦИ Благоевград ме изненадаха,като извадиха отнякъде 7 струнни к-кти Д`Адарио 10-59 - е,веднага заковах един П.С.Не се сърдете на персонала по магазините - "Рибата се вмирисва от към главата".Естествено,че те носят отговорност да предадат на този,който поръчва и плаща,какво би се търсило,но от там на татък нещата са в чужди ръце.И да - понякога ние самите предизвикваме негативни реакции с държането си в магазините,за това - толерантност! Бил съм от другата страна-за това споделям опит. Поздрави, Рахата Редактирано Ноември 3, 2009 от рахата
euphoriaburn Отговорено Ноември 3, 2009 Автор Отговорено Ноември 3, 2009 Проблема е там, че с едни струни можеш да изкараш максимум 3 седмици според зависи от човека даже и на две седмици. А ако записваш трябва да ги сменяш максимум на една седмица, при някой даже и на 3-4 дена. Е кажи ми ако имам сесии в студио по 3-4 седмици, кой е този магазин дето ще те снабди? Дори и с Дадарио 9ки няма да могат да те снабдят. Не ми се занимава с Ибей и Томан или да се моля на Визиартс да ми внасят(голямо благодаря за съдействието им), просто искам като влезна в един магазин да имам избор, да ме обслужат като хората и да си щастлив. А не да ми влизат в излишни обяснения то имаше ама сега няма, не знаем кога ще докарат, да звъниш 5-6 седмици поред по телефона и да ти казват, че нищо не са докарали и си нямат на идея кога и как. Нека собствениците на магазини да влезнат в този форум и да изразят позицията си по въпроса пред хората, не искам да слушам обясненията на продавач консултантите. Динакорд са освободени от длъжност!!!
SomeoneElse Отговорено Ноември 3, 2009 Отговорено Ноември 3, 2009 Euphoriaburn, може би не си разбрал правилно - Имаме си човек от форума с nickname Baby Thomas, който внася струни Elixir, които са МНОГО издръжливи струни - аз като маниак на тема чисти струни с ясен тон, карам с един комплект по 3 месеца и няма следи от ръжда, потъмняване и т.н., съвсем сериозно и без преувеличение. Но марката настрана - става въпрос, че в голяма част от случаите, в рамките на ден-два имаш струни каквито ти поискаш, които освен това ще ти траят много дълго време. Пиши на Цецо (Baby Thomas) и виж какво ще се разберете. В случая си говорим, че това, дето ти не искаш да го правиш - с поръчките от чужбина и т.н. - вече е направено, ти само трябва да си кажеш и ще си ги получиш на входната врата, ако желаеш
chalgasucks Отговорено Ноември 3, 2009 Отговорено Ноември 3, 2009 Относно струните ще отбележа ,че последнит път когато си търсих струни (няма да казвам къде), като казах ,че искам 10-ки за 7 струнна китара ме изгледаха като теле и ми отговарят : - За какво са ти 10-ки ? вземи си 9-ки толкова дебели за какво са ти ? аз : - Трябват ми по-дебели понеже свиря бемолно (макар и до ден днешен се чудя ,защо изобщо му обеснявах ) продавача : - Е по-добре си вземи струни за бас ! При което наистина ми подаде комплект за 5 струннен бас !!! ТУК вече неможах да повярвам това истина ли е ? OMFG Беше достойно за Господари на Ефира ! ... Продавача беше супер сериозен (не се е.аваше с мен за струните) искаше да ми даде за бас подяволите !!! И така ... струни няма , компетентност още по-малко , ей за т'ва вече нищо няма да си купя от "музикалните магазини" Особенно след като вчера си купих перце за 1,10 лв , чаках си рестото 1 минута, а човека ... все едно вече не стоях пред него. Всички сега ще кажат айде ся а 10 ст. Еми 10 ама 10 ,омръзнало ми е от такива тъпотии , защото ако ида с 90 ст. няма да ми продадат перцето нали ...
Jorko_Beliata Отговорено Ноември 3, 2009 Отговорено Ноември 3, 2009 Особенно след като вчера си купих перце за 1,10 лв , чаках си рестото 1 минута, а човека ... все едно вече не стоях пред него. Всички сега ще кажат айде ся а 10 ст. Еми 10 ама 10 ,омръзнало ми е от такива тъпотии , защото ако ида с 90 ст. няма да ми продадат перцето нали ... Ако това е истина говори много зле за обслужването в магазина. xxxx?
Harvester Of Sorrow Отговорено Ноември 3, 2009 Отговорено Ноември 3, 2009 Chalgasucks, в един от бургаските магазини има един много приятен продавач, дето някой път гони хората от магазина и при разговор между музиканти при споменаването на магазина отговорът най-често е "оня като е там не влизам"
Recommended Posts