Fashion Отговорено Септември 1, 2010 Отговорено Септември 1, 2010 ^^Значи са били съвсем друго производство, аз когато ги купувах бяха с резервна първа и втора. Осем струни в комплекта. За Винчи говоря. Но както казах това беше преди повече от 15 години, явно сега са сдали багажа. Цитирай
Melanholia Отговорено Септември 1, 2010 Отговорено Септември 1, 2010 Стига бе! 8 струни в комплект?! Такова нещо не бях чувала... като се замисля, късам 1-ва струна около 2 пъти месечно, така че звучи полезно. Иначе свиря с Ърни Бол 9-ки и държат към 3 седмици (като се има предвид че свиря по 6-7 часа не ден), тия дебели струни хич не са ми по вкуса, не са ли само за ритъм китаристи? Цитирай
carnalsoul Отговорено Септември 2, 2010 Отговорено Септември 2, 2010 ^ Или ако свириш в ниски строеве Цитирай
Hillbilly Отговорено Септември 2, 2010 Отговорено Септември 2, 2010 Ърни Бол 9-ки и държат към 3 седмици (като се има предвид че свиря по 6-7 часа не ден), тия дебели струни хич не са ми по вкуса 9-ки са пълен ластик,винаги съм се чудел защо Джими Пейдж и Ангъс свирят с тънки струни,айде на втория му е малка ръката..,като свириш по много ръката заяква и тънките струни дразнят,освен че нямат маса. Цитирай
muzicantini Отговорено Септември 2, 2010 Отговорено Септември 2, 2010 Тези Ърни Болки, които изглежда са добри, от къде могат по Интернет да се поръчат? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 2, 2010 Отговорено Септември 2, 2010 Вчера посвирих по-сериозно на Ърни-тата и втора направо се разпадна. Шести ден. Срамота. Същия чеп като Томастик-а, само дето ония са ОЩЕ по-скъпи. Цитирай
Yo The Real Отговорено Септември 3, 2010 Отговорено Септември 3, 2010 Момчета, за акустична нещо да има по-тънко? Всмисъл, дебело да си е, но поне не с навита трета струна. Защото съм си с още дефолт струните на акустичката и много басов ми се струва звука. Бду не съм и много наясно дали разликата в размерите на струните много ще повлияе на звука, защото досега с повече от десетки на електричка не съм свирил... демек нямам опит. Цитирай
muzicantini Отговорено Септември 3, 2010 Отговорено Септември 3, 2010 ^ Не знам дали е от китара, но като сложих 10-52 на едно копие на СГ, специално 4, 5, 6 струна на по-горните позиции звучат някак си много странно... Иначе за ниски позиции и за ритъм са страхотни, държат стабилен тон. Цитирай
Dankata0071 Отговорено Септември 5, 2010 Отговорено Септември 5, 2010 Много се късат тея 1ви на ърни бал вече два пъти за 1 месец сменям!!! са си взех Yamaha и смятам да ги сменям според вас тези по добри ли са? Цитирай
Hillbilly Отговорено Септември 5, 2010 Отговорено Септември 5, 2010 ^Виж си бриджа наред ли е,аз не късам,ямахата е по зле като звук и трайност от ърни. Говоря за 10-ки. Coated Electric се държат супер засега,след 5 дни яко опъване поне по 3 часа дневно се забелязват леки наченки на потъмняване,главно на 1-ва,тона е екстра. Цитирай
Dankata0071 Отговорено Септември 6, 2010 Отговорено Септември 6, 2010 а от къде мога да си ги взема тези coated super slinky?? В фактор дали ги има? Цитирай
каменов Отговорено Септември 7, 2010 Отговорено Септември 7, 2010 а от къде мога да си ги взема тези coated super slinky?? В фактор дали ги има? Има ги, поне аз преди 3 седмици от там ги взех 17 лв 10-ки Цитирай
Recommended Posts