Heartman Публикувано Октомври 28, 2009 Публикувано Октомври 28, 2009 Въпросът ми е може ли да се отстрани този странен проблем в Crybaby-то ми?Значи не е първа младост,но съм го ползвал доста време безотказно и изведнъж се случи нещо странно.Като го включа от двете страни с жаковете и захранването,работи известно време и след това звука се сгърчва и направо спира и във включено и в изключено полужение.Няма разлика дори да не е с адаптер,а с батерия.Много ми е чудно какво е сдало багажа и как така работи 2 минути,а после спира даже и в изключено полужение не е тру байпас.Ако някой знае за какво става дума и може да ми обясни да пише Цитирай
g_vayov Отговорено Октомври 28, 2009 Отговорено Октомври 28, 2009 На нещо такова ми прилича: включваш го и се подава захранване но за момент, след това започват да се разреждат филтриращите кондензатори при което захранващото напрежение плавно спада с което звука се "смачква" Цитирай
Nikifena Отговорено Октомври 28, 2009 Отговорено Октомври 28, 2009 А пробва ли с чисто нова батерия? g_vayov, няма как да стане тези малки кондензаторчета да държат ефекта да работи 2 минути. Съмнявам, че проблема е свързан с кондензатори. Цитирай
g_vayov Отговорено Октомври 28, 2009 Отговорено Октомври 28, 2009 Не знам колко са му кондензаторчетата и колко му е консумацията... но на такова нещо ми заприлича. Предлагам да го погледне някой дето разбира от електроника че тая форумна диагностика... трудна работа. Цитирай
Heartman Отговорено Октомври 28, 2009 Автор Отговорено Октомври 28, 2009 @g_vayov може би си прав и на мен на това ми прилича,но не разбирам толкова от елементите и трябва да го види майстор.Пробвах и с нова батерия същата работа Цитирай
ljbomir Отговорено Ноември 9, 2009 Отговорено Ноември 9, 2009 на моето cry baby без никакво захранване bypass-a си работи и през него минава чсит сигнал, съмнявам се да имаш лоша спойка. Вероятно някой елемент ти прави проблем. Цитирай
Recommended Posts