vlai4o Публикувано Декември 12, 2005 Публикувано Декември 12, 2005 здравеите всички китаристи. пиша този форум вав вразка с един нов продукт на фирмата Line6 - процесор за китара line6 xt Live. някои ако го е виждал в деиствителност, знае нещо за него - например дори от каде мога да си го купя в балгария, има ли по добар от него може да пише нещичко. В страницата на Line6 има доста инфо но друго си е да го чуеш от устата на някои друг. благодаря на всички предварително. Цитирай
bigjav Отговорено Декември 12, 2005 Отговорено Декември 12, 2005 Аре, стига, бе ...... Пише се БЪлгария. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 12, 2005 Отговорено Декември 12, 2005 Аре, стига, бе ......Пише се БЪлгария. Сигурен ли си? Мисля, че идва от "добар"... Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 12, 2005 Отговорено Декември 12, 2005 тоя лайн 6 е доста дискусиран тук поразтърси из старите теми, войно направо се водеха пп: момчето е архитект (поправи ме ако греша, vlai4o) май само се прави че не може да пише Цитирай
nasko Отговорено Декември 12, 2005 Отговорено Декември 12, 2005 здравеите всички китаристи. пиша този форум вав вразка с един нов продукт на фирмата Line6 - процесор за китара line6 xt Live. някои ако го е виждал в деиствителност, знае нещо за него - например дори от каде мога да си го купя в балгария, има ли по добар от него може да пише нещичко. В страницата на Line6 има доста инфо но друго си е да го чуеш от устата на някои друг. благодаря на всички предварително. преди 2 седмици донесох един такъв на един китарист -от форума(да не споменавам имена) и той се покри ,така че ако до седмица не се обади го обявявам за продаване. касова бележка за 479 евро от германия.да не говорим за мито и ддс което добре че мина метъра.и повече взимам поръчки само срещу предплата. Цитирай
wessy Отговорено Декември 12, 2005 Отговорено Декември 12, 2005 здравеите всички китаристи. пиша този форум вав вразка с един нов продукт на фирмата Line6 - процесор за китара line6 xt Live. някои ако го е виждал в деиствителност, знае нещо за него - например дори от каде мога да си го купя в балгария, има ли по добар от него може да пише нещичко. В страницата на Line6 има доста инфо но друго си е да го чуеш от устата на някои друг. благодаря на всички предварително. преди 2 седмици донесох един такъв на един китарист -от форума(да не споменавам имена) и той се покри ,така че ако до седмица не се обади го обявявам за продаване. касова бележка за 479 евро от германия.да не говорим за мито и ддс което добре че мина метъра.и повече взимам поръчки само срещу предплата. 479 евро за кой модел ? дано да е "лайв" се пак а иначе по темата аз съм си поръчал един от човек в щатите но не знам кога ще дойде. Около 400-450 лева ще струва (става дума за обикновения модел - не лайв или про) Цитирай
edgecrusher Отговорено Декември 12, 2005 Отговорено Декември 12, 2005 .... вав вразка с един нов продукт на фирмата Line6 - процесор за китара line6 xt Live... Ама той хич не е нов вече, аз го имам от повече от година. А дали е добър е въпрос на вкус и собствено менение. Аз имам много малко забележки, но все пак цялото ми обурудване е на Line 6 и унисона е убийствен (поне за това , което аз се опитвам да правя). Цитирай
nasko Отговорено Декември 13, 2005 Отговорено Декември 13, 2005 здравеите всички китаристи. пиша този форум вав вразка с един нов продукт на фирмата Line6 - процесор за китара line6 xt Live. някои ако го е виждал в деиствителност, знае нещо за него - например дори от каде мога да си го купя в балгария, има ли по добар от него може да пише нещичко. В страницата на Line6 има доста инфо но друго си е да го чуеш от устата на някои друг. благодаря на всички предварително. преди 2 седмици донесох един такъв на един китарист -от форума(да не споменавам имена) и той се покри ,така че ако до седмица не се обади го обявявам за продаване. касова бележка за 479 евро от германия.да не говорим за мито и ддс което добре че мина метъра.и повече взимам поръчки само срещу предплата. 479 евро за кой модел ? дано да е "лайв" се пак а иначе по темата аз съм си поръчал един от човек в щатите но не знам кога ще дойде. Около 400-450 лева ще струва (става дума за обикновения модел - не лайв или про) pod xt live- като педал е ,голям. но ще го пусна на продажба след седмица. Цитирай
wessy Отговорено Декември 13, 2005 Отговорено Декември 13, 2005 цената е добра!!! ако не си бях поръчал щях да го взема Цитирай
edgecrusher Отговорено Декември 13, 2005 Отговорено Декември 13, 2005 По UK се намира за около 320-330 британски паунда(~900 лв.) Цитирай
Recommended Posts