niacin Публикувано Октомври 25, 2009 Share Публикувано Октомври 25, 2009 Скъпи съфорумници, наскоро попаднах тоя Турски съсед: 2008 печели Modern Drummer Undiscovered Talent. Искам също да отбележа следното: чуйте как му звучат барабаните и подбора на чинелите. И ОСОБЕНО - малкото барабанче. Надявам се да ви хареса. На мен много. Поздрави Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Октомври 25, 2009 Share Отговорено Октомври 25, 2009 Жестоко свири и звучи!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Октомври 26, 2009 Share Отговорено Октомври 26, 2009 густооо.. Кефи! браво на пичагата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nosorozitemu Отговорено Октомври 26, 2009 Share Отговорено Октомври 26, 2009 Aбе "американска работа" ама трябва да се гледат и другите клипове, там показва..... .....от къде изгрява слънцето. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
бобчо Отговорено Октомври 26, 2009 Share Отговорено Октомври 26, 2009 Аркадашите наистина имат уникални барабанисти!И тъй като съм на мнение че един барабанист не бива да се ограничава само със сета(в смисъл че трябва да се стремим да овладяваме достатъчно добре и битовите ударни като тъпан и тарамбука за България)се сещам за един случай преди около 10 години! Едно 7-8 годишно турче(от онези по тъмните )от Истанбул направо "Изкърти мивките" на Капълъ чарши!На един огромен тъпан(може би беше 24на 24,по голям до ден днешен не съм виждал)направо му сря тоците!Верно че си пренасяше тъпана до някъде,оставяше го на земята,правеше му една хубава прегръдка и тогава започваше да свири(изглеждаше като разпънат),обаче говорим за такава техника,скорост и чувство за ритъм с които трудно могат да се похвалят доста от нашите тъпанджии! Не знам на какво се дължи,но ритъма им е в кръвта!А показания пич е наистина "Къртач" !!! Поздрави! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
drumvarna Отговорено Октомври 27, 2009 Share Отговорено Октомври 27, 2009 (Редактирано) Kaто заговорихте за турци, има една брутална бадна която се казва Laco Tayfa.Техния барабанист за мен е най- голямото им светило на барабаните! Имат и още 3-4 много кадърни момчета който забиват страшно!! Барабаниста за който аз говоря се казва Волкан Октем - Volkan Цktem, страхотно разнообразен барабанист а в съчетание с другите музиканти от Лачо Тайфа се получава нещо неземно! Ето малко клипчета с негово участие! Ето му и Майспейса - http://www.myspace.com/volkanoktem Други клипчета може и сами да си потърсите, ако ви хареса Волкан! Редактирано Октомври 27, 2009 от drumvarna Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niacin Отговорено Октомври 27, 2009 Автор Share Отговорено Октомври 27, 2009 Ха това наистина е много готино! Мерси drumvarna. Много музикантско. Май не е лошо да се отиде на Masstival в Истанбул Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
koko_enev Отговорено Октомври 27, 2009 Share Отговорено Октомври 27, 2009 И аз съм голям фен на Лачо тайфа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
drumvarna Отговорено Октомври 28, 2009 Share Отговорено Октомври 28, 2009 Има защо да си фен, големи музиканти са! Dogac Titiz също е прекрасен барананист, трябва да му потърся неща с банда където забива!! Айде някой да порови и за други приятни турски барабанисти, аз съм гледал поне още 3-4 много приятни, но си дадох моята лепта с Волкан!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
roi Отговорено Януари 25, 2010 Share Отговорено Януари 25, 2010 Ето още няколко тачени имена от съседите гореспоменатия Cem Aksel тук испуска палката Nurhat Şensesli а това е басиста на Laco Tayfa по време на записи За тези се сещам за сега направи ми впечатление че всиките барабани звучат много изразително и приятно дали е от озвучаването или от начина на свирене или друмсовете. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eL_NinYo Отговорено Януари 26, 2010 Share Отговорено Януари 26, 2010 Аз съм застрелян ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Drumpire Отговорено Януари 26, 2010 Share Отговорено Януари 26, 2010 Добре свири, ама турците нещо не ги харесвам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tozi Отговорено Януари 26, 2010 Share Отговорено Януари 26, 2010 А аркадаша Spanky знаете ли го? Аркадаша Спанки Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tozi Отговорено Януари 26, 2010 Share Отговорено Януари 26, 2010 А това е аркадаша Онур. Абсолютен виртуоз! MUST SEE! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lileu Отговорено Януари 29, 2010 Share Отговорено Януари 29, 2010 Леле колко музика има на този свят!!! Всичките са страхотни! Благодаря за споделянето, колеги! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts