Steppenwolf Отговорено Октомври 25, 2009 Отговорено Октомври 25, 2009 Добре дошла и на теб с колекцията ти. Икономическата криза няма да я коментирам, ама образователната си е явна и е нормално да ти е гаднен даскалъкът в тая си безформеност. Цитирай
jazzyd Отговорено Октомври 25, 2009 Отговорено Октомври 25, 2009 Зари, привет! Един съвет - не го мрази това даскало чак толкова . Иначе по една китара на почти всеки месец свирене си е постижение. Мисля че няма какво да те спре да си купиш китарата мечта - успех. Цитирай
Rock Forever Отговорено Октомври 26, 2009 Отговорено Октомври 26, 2009 Привет и от мен,със здраве да си четеш. Изказването за училището е леко притеснително,но пък учейки от тук може и да ти потръгне в другото учене Едит : Абе колеги ,само аз ли забелязвам балкона . С оглед на възрастта не го забелязваме Цитирай
Valserp Отговорено Октомври 26, 2009 Отговорено Октомври 26, 2009 Евала на баща ти за колекцията! Цитирай
WenzelWeck Отговорено Октомври 27, 2009 Отговорено Октомври 27, 2009 Татенцето има хубава колекция!! Добре дошла иначе ,може да пуснеш някое семпълче на някоя от китарките ,ако вече не си го направила... поне да ги чуем тия красавици А даскалото не го мрази ,че ще ти помогне (колкото и да звуча като майка ти или като загрижената ти баба О.о ) И на твое място щях слушам Бехемот ,не Кредъл... повярвай ми усеща се разликата :D Айде ,късмет Цитирай
Crimson Отговорено Октомври 28, 2009 Отговорено Октомври 28, 2009 Млада, красива, добре оборудвана (за китарите говоря), с опит(8 години ), метъл мацка... Пожелавам ти само успехи и нищо друго! Цитирай
horsefucker Отговорено Ноември 5, 2009 Отговорено Ноември 5, 2009 (Редактирано) Ами нямам снмки на всичките ми китарки тъй,че ето ти част от тях Mоя си любимец: И мечтата миии ... : Баси майката! Много китари бе! Да не си вкарала 6/49? Редактирано Ноември 5, 2009 от horsefucker Цитирай
RockHeaVeN Отговорено Ноември 9, 2009 Отговорено Ноември 9, 2009 (Редактирано) абе ти сигурна ли си, че си на 15 ПС: В тоя момент някакъв костюмиран чичка с куфарче звънна на вратата. Какво ли иска? Редактирано Ноември 9, 2009 от RockHeaVeN Цитирай
vanboy Отговорено Ноември 18, 2009 Отговорено Ноември 18, 2009 (Редактирано) Брях... Че в нашия-градския музикален магазин няма толкоз много китари..да не си попаднала в някой склад и да си се щракнала там,а?...че и симпатяга... Добре дошла! Редактирано Ноември 18, 2009 от vanboy Цитирай
Recommended Posts