Ulian_Borisov Публикувано Октомври 16, 2009 Публикувано Октомври 16, 2009 http://www.4shared.com/file/141364161/478a...__Karaoke_.html Ето и тази култова песничка ... Цитирай
zwero Отговорено Октомври 17, 2009 Отговорено Октомври 17, 2009 Касата ми звучи странно, но като цяло ме кефи. Цитирай
SKYFACE Отговорено Октомври 17, 2009 Отговорено Октомври 17, 2009 Касата и соло барабанчето не звучат добре - иначе китарите са супер Цитирай
Ивелин Отговорено Октомври 17, 2009 Отговорено Октомври 17, 2009 (Редактирано) Касата е яка (много готин пик), но като се включи и баса - нещо се окепазява...раздвоява се някак си! Както и барабнчето на края получава някакъв фейзър... Как си ги записвал барабаните? Нещо странно си правил с компресора Барабанчето е малко по-различно като звук в албума и дилея в интрото на китарата е малко в повече. Иначе много готино парче се е получило като цяло! Редактирано Октомври 17, 2009 от Ивелин Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Октомври 17, 2009 Отговорено Октомври 17, 2009 еми от туунрака пресет на металика, ама нещо се прееба нз. абе добре е като цяло като за без пари Цитирай
sardaesox Отговорено Октомври 18, 2009 Отговорено Октомври 18, 2009 Супер е,едно от любимите ми Металика.Обаче оправи барабанчето,много шляпа.Мисля,че идеята за барабанчето е ясна,обаче Улрих внася много лично "velocity" в барабаните ,което и придава уникалното и неповторимо звучене на Металика.И точен съвет за соло-барабанчето не мога да дам-и аз съм опитвал да го наподобя,ама нъцки... Цитирай
ultramega Отговорено Октомври 18, 2009 Отговорено Октомври 18, 2009 абе добре е като цяло като за без пари Най лошото че не е без пари Иначе и аз съм съгласен за барабаните и дилея на чистата китара. Цитирай
edgecrusher Отговорено Октомври 18, 2009 Отговорено Октомври 18, 2009 Чува се някаква МИДИ китара най-отдолу в микса, иначе барабаните са както би звучала тази песен ако беше записана по време на Сейнт Енгър ерата Мисля че имам оригиналния бекинг на песента с вокалите на Хетфийлд. Ако искаш ще ти я пратя някъде да презапишеш. Цитирай
Ивелин Отговорено Октомври 18, 2009 Отговорено Октомври 18, 2009 (Редактирано) А т'ва е много яко! Чак се чува инструментала от слушалките на Джеймсa на едно място (където се хили) Редактирано Октомври 18, 2009 от Ивелин Цитирай
Yo The Real Отговорено Октомври 19, 2009 Отговорено Октомври 19, 2009 Ами както винаги си се справил перфектно с Металика! Само, че барабаните се извисяват прекалено много над китарата и има едно такова тракане... дето не разбирам, нещо от барабаните сигурно. Но иначе само адмирации! Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Октомври 19, 2009 Отговорено Октомври 19, 2009 на слушалки от 20 лв. толкова мама като ми купи монитори ще ги правя едно към едно Цитирай
hammersign Отговорено Октомври 27, 2009 Отговорено Октомври 27, 2009 Евала супер яко се е получуло парчето Цитирай
/BaSS FreaK/ Отговорено Октомври 28, 2009 Отговорено Октомври 28, 2009 напрао расцепваш батка супер яко са е получилло Цитирай
Recommended Posts