Valserp Отговорено Октомври 18, 2009 Отговорено Октомври 18, 2009 ПП: Аз наскоро си взех ампче Orange.И моята принцеса е във възторг Като портокалче било, и стои страхотно в хола! Това е интересно като идея. Никога не съм бил фен на външния вид на Orange, точно защото ми мязат на "мебел". Ама като поставяте нещата така се замислям... Цитирай
Death Отговорено Октомври 18, 2009 Отговорено Октомври 18, 2009 Свирил съм на доста китари през годините и РГ-то е моя фаворит на Ibanez и лично аз не бих се поколебал да запазя него Цитирай
Manolev Отговорено Октомври 25, 2009 Отговорено Октомври 25, 2009 Китарите не са лоши, ама са с флойд. Как се нави? Не е след пиянска вечер, нали? С-ката е трошачка. Наистина ли звучи яко брайт, имайки предвид класа на китарата, макар че е с флойд? Цитирай
kolio_k Отговорено Октомври 25, 2009 Автор Отговорено Октомври 25, 2009 (Редактирано) Не, в никакъв случай не след пиянска вечер. Просто отдавна си търся евтина китара с Флойд, която да е обаче прилична като звук. И Ската наистина звучи мнго добре като за китара с Флойд . И РГто е гот, но звука му не е мой тип, звучи по дебело и по наситено някак. Ската има супер дефиниция, направо съм впечатлен, като се има предвид и тънкия гриф, който никак не е предпоставка за саунд. Мисля, че ще постане в колекцията . Вчера я пробвах на един концерт през 30 киловата апаратура и се изпънах, звучеше масивно почти като ЛПто ми (..е , почти де ) Иначе вчера си поръчах още една от щатите, същата но сива Имал съм такава преди време, грифа и беше като на Фендер но нямаше флойд, а тази , за мое учудване е с Едж. Въобще не знаех, че такива съществуват ( не че много разбирам от Ибанец ) и се полакомих да я взема. Като дойде ще се пофукам Редактирано Октомври 25, 2009 от kolio_k Цитирай
Vynyl Sky Отговорено Октомври 25, 2009 Отговорено Октомври 25, 2009 (Редактирано) Вчера я пробвах на един концерт през 30 киловата апаратура и се изпънах, звучеше масивно почти като ЛПто ми (..е , почти де )Иначе вчера си поръчах още една от щатите, същата но сива Евала! Аз имам две S-ки и са ми супер любими, точно защото звука е масивен, вида е секси, е теглото, като детска играчка. Въобще, който се е сетил да ги конструира, е направил малка революция, според мен. Ibanez S rule! Редактирано Октомври 25, 2009 от Vynyl Sky Цитирай
djbnz Отговорено Октомври 26, 2009 Отговорено Октомври 26, 2009 ^Те че rules, rules, ама цената им въобще не е rules. Цитирай
Daniel_V Отговорено Октомври 26, 2009 Отговорено Октомври 26, 2009 Точно па старите модели цената си им е много rules!.. Те с тази цел са правени - високо качество за малко пари... сега с новите неща е друга хава... откакто всичко японско стана Prestige цените са нормални за този клас. Цитирай
Vynyl Sky Отговорено Октомври 26, 2009 Отговорено Октомври 26, 2009 (Редактирано) Е, то, тук вече нещата са субективни, за един една цена rules, за друг - друга. Според мен, за по-старите модели цена около 750-850 евро е напълно оправдана за нашите географски ширини (ако инструмента е запазен, разбира се). И винаги бих предпочел да дам тези пари за улегнало дърво от 80-те или 90-те години, когато високото качество беше закон, а комерсиалния елемент винаги стоеше на заден план. Сега - 2600 лева за нещо, което ще ми мине живота, докато изчакам да зазвучи както трябва, а и няма гаранция, че ще стане. Но, да... гледни точки. Редактирано Октомври 26, 2009 от Vynyl Sky Цитирай
Recommended Posts