Vynyl Sky Публикувано Октомври 11, 2009 Публикувано Октомври 11, 2009 Здравейте! Както е известно такива вече не се произвеждат. Любопитно ми е дали има колеги, които ползват/са ползвали този процесор и какви са им впечатленията? Сравнения с други марки, или може би с новите серии на Digitech? Да, мога да прочета в harmony-central, но търся мнението на колеги тук. Благодаря предварително за отделеното време! Цитирай
qnkoviq Отговорено Октомври 11, 2009 Отговорено Октомври 11, 2009 TONY продаваше RP14 Valve, предполагам че са сходни като звук. Той може да ти даде някаква информация. Цитирай
Wandering Spirit Отговорено Октомври 11, 2009 Отговорено Октомври 11, 2009 Ако не ме лъже паметта, навремето този процесор беше в челната десятка на годишната класаци Guitar World. Струва ми се` че тогава беше по-добро време за процесорите на Digitech Цитирай
Vynyl Sky Отговорено Октомври 11, 2009 Автор Отговорено Октомври 11, 2009 Да и аз имам такова усещане за Digitech. Благодаря! Други мнения, моля? Цитирай
TONY Отговорено Октомври 11, 2009 Отговорено Октомври 11, 2009 Пуска се един Дигитек РП валв (7,14, 20) на стерео в два лампови ампа на клийн канал, после може да се направи същата проба с бос (дори и най -новите им гт8,10) , лайн 6 (кой да е). Готов съм да заложа за сигурна победа на Дигито. Не, че и с един амп няма да стане, обаче друг си е кефът от стереото. Пък като го има, грехота е да не се ползва. А по-горният начин ще се изкара максимума, в пулт ДИ също е добре. То е малко като с онзи лаф - едно време какви хубави процесори правеха. А пък бозата от 10... Хеле пък хапнеш ли един марципан. Носталгията си е носталгия, но старите дигита са си готини. Не знам дали някой ще иска да спори. Сега нещо взеха да се конкурират със Зум за малки и евтини сапунерки. Криза е. Цитирай
kolio_k Отговорено Октомври 11, 2009 Отговорено Октомври 11, 2009 Ами много са добри гореспоменатите, особено ако не не ни трябва добър драйв ( те такъв нямат). Модулации, ривърби и дилеи бол. Последно си купих 14ката преди 2-3 години, повече от носталгия по доброто старо време. Цитирай
Vynyl Sky Отговорено Октомври 12, 2009 Автор Отговорено Октомври 12, 2009 Благодаря ти! Още мнения? Може и RP-21, VGS 2120, SGS 2112, сходни са? Цитирай
Recommended Posts