asan79onbashi Отговорено Октомври 9, 2015 Отговорено Октомври 9, 2015 Колеги стига с това самолюбие,самодоволност и самохвалство! Всички знаем че корг (па 50 --до--па 4 х) са много добри инструменти и доста надеждни.Всеки иска да има най-добрия и нов модел който е и най-скъп!Нали така?Не всеки може да си позволи този и в такъв случаи вземаме този които ни е по джоба .Искам да помоля всички нека да даваме мнение за моделите на тези които го искат и не ползваме трибуната на форума за да се дразним един друг.Всеки пише тук за това което знае и познава и разбирам ,че всички модели са добри и надеждни но по-новите и със повече възможности корг компютри са и по-скъпи.За мене лично всички са добри и всеки професионалист ще се справи дори и със па 50.Има пре достатъчно имформация за всички па модели.Важното е всеки сам да е доволен от своя избор на инструмент и да вземе своевременно правилно решение дали инвестира парите си в точния модел за него.Сега особенно актуално е да се свири в (предварително се извинявам за вмъкването на етно елементи )ромски оркестри със най-новите синтезатори. .Хубавое да свирне човек със хубав звук и семпъл но според мен един добър клавирист знае,че това не е най-важното и че може да се работи и със по-обикновен инструмент.Аз съм виждал и виждам колеги които правят чудеса със една обикновенна клавиатера като па 50 и едно касио цз.Достоино се конкурират със виртуози като Амза,Зики със далеч по напреднали технически модели като корг м 3 и кронус. Всеки знае,разхищението не е добро качество и няма как да се гордеем с него.Ако ще свирим всеки ден по свадби и банкети ви припоръчвам кронус и па 4 х.Но ако ще свирим повече за лично удоволствие и по-рядко професионално може би трябва да свалим мерника по-надолу.С други думи работата избира инструмента 1 Цитирай
em2000 Отговорено Октомври 9, 2015 Отговорено Октомври 9, 2015 Имал съм па900 и ако е до часовете работа от опит казвам ,че издържа.Но за мен това е смешно да се каже ,че па900 няма да издържи на повече часове работа.Както и Асан каза всеки според джоба си и за какво ще го използва. 1 Цитирай
Мартин87 Отговорено Октомври 9, 2015 Отговорено Октомври 9, 2015 Тука ми пълнят главата , че па 800 издържала мн на свирене то че така така е но ми викат че 900 щяла да издъхне на по сериозно свирене щото е китайска Не знам кой ти ги говори тези неща, но аз работя с такъв клавир от година и половина (работи по 4 часа на ден, в някои дни и повече) и няма такова нещо като "издъхване". Цитирай
rezere Отговорено Октомври 11, 2015 Отговорено Октомври 11, 2015 Абе вчера като заредих информацията на п 900 и като пусна стила и юрез време се чува едно паткане което ме влудява и да не би да е прецакан клавира Цитирай
rezere Отговорено Октомври 11, 2015 Отговорено Октомври 11, 2015 Gemmamusic , някой ми казва че от Limmitera , исках да питам дали се е случвало на вас Цитирай
em2000 Отговорено Октомври 11, 2015 Отговорено Октомври 11, 2015 Изключи лимитера и пробвай дали ще прави този проблем. Цитирай
em2000 Отговорено Октомври 11, 2015 Отговорено Октомври 11, 2015 При па600 се случва често от лимитера и еквилайзера да пляка но и при па900 го има ако много го напомпаш Цитирай
rezere Отговорено Октомври 11, 2015 Отговорено Октомври 11, 2015 Тва е дефект при самия еквавайзер или по-принцип Цитирай
rezere Отговорено Октомври 12, 2015 Отговорено Октомври 12, 2015 За сега не го прави , благодаря Цитирай
rezere Отговорено Октомври 12, 2015 Отговорено Октомври 12, 2015 Как да го ъпдейтна на 1.20 и дали ще ми се загуби информацията Цитирай
Губерков Отговорено Октомври 12, 2015 Отговорено Октомври 12, 2015 Следвай инструкциите за ъпдейт на сайта на KORG , а информацията се губи при флашване, за целта преди да го ъп-неш си направи бекъп с информацията на флашка, от която след ъпдейта ще си я възстановиш в клавира. Цитирай
asan79onbashi Отговорено Октомври 13, 2015 Отговорено Октомври 13, 2015 Да съгласен с предните,успех с ъпдейта!Наистина не е излишно да си запишете всичко от клавира като сет или бекъп на някои външен памет или но ХД.Често се случва да се загуби информацията при невнимание или при бързане и натискане на грешния фатален бутон ето защо ви съветвам периодично да си записвате имформацията примерно на харда ,така при случай на авария ще си имате гражданска отговорност https://www.youtube.com/watch?v=cbQ-8SuIJKQ 1 Цитирай
rezere Отговорено Октомври 14, 2015 Отговорено Октомври 14, 2015 Ъпдейтнах го , нямах проблеми за което ви благодаря , инфото не се изтри обаче май не иска да ми запеметява настройките , например като редактирам даден стил и после мисля че му се връщат старите барабани Цитирай
Губерков Отговорено Октомври 15, 2015 Отговорено Октомври 15, 2015 (Редактирано) А ти изтри ли го първо с файлчето за Factory Defaults, за да му върнеш фабричните настройки? Май не , направо му качи новата версия и то стана манджа То и затова не ти се е изтрило инфото от предишният фирм , и затова и сега имаш проблеми със сейв. Редактирано Октомври 15, 2015 от Губерков Цитирай
Recommended Posts