Губерков Отговорено Август 19, 2016 Отговорено Август 19, 2016 За повече инфо, попитай Икономов, или прочети в нета пише как става - техните сетове също са защитени с Micro SD Dongle , по същия начин 1 Цитирай
vasko korga Отговорено Август 21, 2016 Отговорено Август 21, 2016 здравейте колеги може ли някой да ми даде съвет,защото моя па-800 извади някакъв много странен шум,шумът е много голям и неможе въобще да се свири. като намаля всички ефекти шумът спира Цитирай
YordanStefanov Отговорено Август 22, 2016 Отговорено Август 22, 2016 определено е за сервиз въпроса ти.... 1 Цитирай
tony78 Отговорено Август 22, 2016 Отговорено Август 22, 2016 здравейте колеги може ли някой да ми даде съвет,защото моя па-800 извади някакъв много странен шум,шумът е много голям и неможе въобще да се свири. като намаля всички ефекти шумът спира Опита ли да преинсталираш клавира? 1 Цитирай
Lorimar Отговорено Август 23, 2016 Отговорено Август 23, 2016 здравейте колеги може ли някой да ми даде съвет,защото моя па-800 извади някакъв много странен шум,шумът е много голям и неможе въобще да се свири. като намаля всички ефекти шумът спира Постоянно ли го има този шум, имам предвид в STYLE MODE, SONG PLAY, SEQUENCER, SOUND, GLOBAL, MEDIA... ако е само в STYLE MODE и както казваш " като намаля всички ефекти шумът спира" явно проблема е в някой ефект или в FX Processors A B C D, ако не се оправи след преинсталация както е казал колегата tony78 1 Цитирай
a_c_ Отговорено Август 30, 2016 Отговорено Август 30, 2016 Някой да се интересува от Korg PA900 Цитирай
CyberGene Отговорено Август 30, 2016 Автор Отговорено Август 30, 2016 Има отделен сайт за покупко-продажби: http://bazar.muzikant.org 1 Цитирай
Goshev Отговорено Август 31, 2016 Отговорено Август 31, 2016 Някой да се интересува от Korg PA900 Има сайтове за обяви. Опиши нещата - състояние, произход, комплектовка, посочи цена, приложи достатъчно на брой реални и качествени снимки на инструмента, а тук само дай линк към обявата. Ако има интерес, ще се свържат с теб. 1 Цитирай
asan79onbashi Отговорено Септември 3, 2016 Отговорено Септември 3, 2016 За сервиз си колега и те съветвам възможно най-скоро да го обслужиш ,понеже може да е повреден малко и като не се обърне внимание навреме да се стигне до повече усложнения при ремонта и евентуално да се изръсиш доста повече пари за отстраняването на проблемите! Цитирай
krasi625 Отговорено Септември 4, 2016 Отговорено Септември 4, 2016 (Редактирано) Здравейте, колеги! Тъй като знам, че за свръзването Juzisound семплера трябват MIDI изходи, а моят аранжор няма, въпросът ми е - има ли някакъв начин да се свърже Juzisound. Свиря с KORG PA300 и липсата на тези конектори е един от косурите на клавира. Работи с MIDI2 и отзад има само един вход, под който пише "Device". Ето това , което съм оградил е конекторът, който споменах. Редактирано Септември 4, 2016 от krasi625 Цитирай
tony78 Отговорено Септември 5, 2016 Отговорено Септември 5, 2016 Това което си оградил е за връзка с компютър. Семплера без миди няма как да се свърже. :-) 1 Цитирай
Lorimar Отговорено Септември 5, 2016 Отговорено Септември 5, 2016 (Редактирано) Здравейте, колеги! Тъй като знам, че за свръзването Juzisound семплера трябват MIDI изходи, а моят аранжор няма, въпросът ми е - има ли някакъв начин да се свърже Juzisound. Свиря с KORG PA300 и липсата на тези конектори е един от косурите на клавира. Работи с MIDI2 и отзад има само един вход, под който пише "Device". Ето това , което съм оградил е конекторът, който споме Редактирано Септември 5, 2016 от Lorimar Цитирай
a_c_ Отговорено Септември 5, 2016 Отговорено Септември 5, 2016 Не знам дали такова нещо би свършило работа. Нека се изкажат запознати. Цитирай
Мартин87 Отговорено Септември 5, 2016 Отговорено Септември 5, 2016 Това, което е посочило момичето над мен, няма как да свърши работа. Иначе аз приемам и предавам МИДИ съобщения между лаптопа и клавира чрез обикновен принтерски кабел, който в клавира влиза в USB DEVICE. Цитирай
a_c_ Отговорено Септември 6, 2016 Отговорено Септември 6, 2016 Предложих защото преди 10 г съм връзвала такова синтезатор към компютър. Мидито в синта юсб към комп. Работеше. Но юсб в синтезатор и миди в семплер не знам.дали.ще.се получи. Ако някой има изоставен такъв кабел.може да даде за проба. Иначе сега се връзва с принтерски кабел и работи с по-малко ядове. Цитирай
Recommended Posts