ivan1980 Публикувано Октомври 9, 2009 Публикувано Октомври 9, 2009 кажете нещо което чете MUS файлове Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 9, 2009 Отговорено Октомври 9, 2009 На два клика разстояние в Гугъл: ЛИНК Цитирай
ivan1980 Отговорено Октомври 9, 2009 Автор Отговорено Октомври 9, 2009 да но как става? имам ноти в този формат и немога да ги отворя! ако можеш помагай и за ОVE файлове също Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 9, 2009 Отговорено Октомври 9, 2009 Чете ли изобщо какво има на линка? Кое точно не разбра? "Music notation format used by Finale and other MakeMusic notation programs; saves data in MIDI format, similar to a .MID file; also contains additional information that can only be read by MakeMusic software. MUS files contain music notation information, but do not store actual audio data." Не се занимавам с такива неща, просто си направих труда вместо теб да потърся как се прави и да ти го снеса наготово. Цитирай
Rumenman Отговорено Октомври 17, 2009 Отговорено Октомври 17, 2009 Здравейте. За да може да видите и евентуално прослушате mus файлове е необходимо: 1. да имате инсталиран софтуера "Finale" 2. версията на файла да е адекватна с версията на софтуера Естествено по новите версии отварят файлове писани на по стари,но няма обратна съвместимост. Ако искате пратете ми mus файла а аз ще ви го конвертирам в JPG или PDF. rumenman@yahoo.com Цитирай
ivan1980 Отговорено Октомври 18, 2009 Автор Отговорено Октомври 18, 2009 Здравейте. За да може да видите и евентуално прослушате mus файлове е необходимо:1. да имате инсталиран софтуера "Finale" 2. версията на файла да е адекватна с версията на софтуера Естествено по новите версии отварят файлове писани на по стари,но няма обратна съвместимост. Ако искате пратете ми mus файла а аз ще ви го конвертирам в JPG или PDF. rumenman@yahoo.com Благодаря ти за инфото,но аз вече качих Sibelius и Finale Цитирай
Recommended Posts