SLASH588 Публикувано Октомври 8, 2009 Публикувано Октомври 8, 2009 (Редактирано) Здравейте, ровех се в саита на Гибсон намерих тази страна разновидност на SG -Gibson SG Zoot SuiT повече можете да разберете от бай гоогле линкс http://www2.gibson.com/Products/Electric-G...t/Overview.aspx http://www.youtube.com/watch?v=tYPinuT87ZQ Дано няма друга такава тема ако има извинете ме Редактирано Октомври 8, 2009 от SLASH588 Цитирай
djbnz Отговорено Октомври 8, 2009 Отговорено Октомври 8, 2009 Малко си позакъснял с новините, но китарата е добра на вид само в черните тонове, забравих как го водят финиша. Иначе наистина е леко казано шантава. Цитирай
BloodMetall Отговорено Октомври 8, 2009 Отговорено Октомври 8, 2009 ^ Ти май си от ТУЕС ..... Цитирай
djbnz Отговорено Октомври 8, 2009 Отговорено Октомври 8, 2009 Не разбирам това какво обща има с темата, мислиш сигурно, че само външния вид коментирам ли? Цитирай
Hillbilly Отговорено Октомври 8, 2009 Отговорено Октомври 8, 2009 тия от Гибсън съвсем полудеха.. Цитирай
BloodMetall Отговорено Октомври 8, 2009 Отговорено Октомври 8, 2009 ^^ Пораснаше пилци поебаше квачки. А иначе гибсънчето не е лошо като за Хавайска музика Цитирай
djbnz Отговорено Октомври 8, 2009 Отговорено Октомври 8, 2009 Няма повече да се пречкам, не искам пак за глупост да получа седмично наказание. Цитирай
Jorko_Beliata Отговорено Октомври 8, 2009 Отговорено Октомври 8, 2009 ОМГ... О-Мъ-Гъ!... Кой го измисли тоя дизайн... И като казах се сетих - един познат далтонист тъкмо с дизайн се занимава и разправя - "Ми, рисувам им аз някакви там шаренийки на хората, и те им се рааааа-дват..." Такива ми ти работи. А какво е ТУЕС? Цитирай
SLASH588 Отговорено Октомври 8, 2009 Автор Отговорено Октомври 8, 2009 В началото и мен ме стресира но имат и добри цветове но звука неми допада за гибсон за 2000 долара малко са се н*срали Цитирай
Yo The Real Отговорено Октомври 8, 2009 Отговорено Октомври 8, 2009 Тази на клипа мен лично ме кефи, тая в сайта е понита серящи дъги... А звука.. какво повече да му сложат ? Цитирай
prayer4eto Отговорено Октомври 8, 2009 Отговорено Октомври 8, 2009 Отдавна го знаем, но пък е интересно да видим какво могат да кажат "експертите" в този форум за дървото "Birch". Цитирай
gueorgues Отговорено Октомври 9, 2009 Отговорено Октомври 9, 2009 То е ясно, че е въпрос на вкус - затова има много разцветки. Иначе китарата си е много яка и доста хевиметълска бих казал - това са едни от най-мощните керамични адаптери на гибсън. Цитирай
Recommended Posts