Zlatanov Публикувано Декември 5, 2005 Публикувано Декември 5, 2005 (Редактирано) аз съм с Фендер 1 мм ... но имам и по-дебели П.С. дано да няма такава тема (на работа съм и нямам време да ровя много много) ... ако има модовете да изтрият тази ... Редактирано Декември 5, 2005 от Petrucci
TheNextDimension Отговорено Декември 5, 2005 Отговорено Декември 5, 2005 http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=5926&hl=перца ето ти доста материал за четене
kazimbutt Отговорено Декември 5, 2005 Отговорено Декември 5, 2005 Аз пък свиря без перце. Така повече ми харесва как звучи китара ми.
Queroth Отговорено Декември 5, 2005 Отговорено Декември 5, 2005 Stagg 0,8 i edno 1,21 ama markata ve4e se e iztrila i ne pomnq .. spomnqm si 4e beshe nqkva firma deto samo pera proizvejdaha ina4e sus stagg-a ve4e strurja 3-4 sedmici i suvsem leki4ko se e osturgal otpred
stratocaster Отговорено Декември 5, 2005 Отговорено Декември 5, 2005 (Редактирано) George Dennis sharp 1,30 Редактирано Декември 5, 2005 от stratocaster
black_waltz Отговорено Декември 5, 2005 Отговорено Декември 5, 2005 язе от как се помним си буцаме с фендер 1.14мм XH по половин година и отгоре си изкарвам с едно такова
niki123bg Отговорено Декември 5, 2005 Отговорено Декември 5, 2005 Преди много се кефех на Fender (Medium), обаче преди година или две си купих едно перце Boston Medium (0.70 mm) - много е готино. И Fender-a е яко, само че това някак си залепва за пръстите - бе готино си е Също интересни перца са Dunlop Jazz III, но са си малко странни.
Kelly Отговорено Декември 5, 2005 Отговорено Декември 5, 2005 Едни същи теми отново и отново.... че чак става досадно. Dunlop 1.14mm. по принцип свиря с хард. Иначе фендерските нещо не ме радват особено. Стаг са доста стабилни.
trendkiller Отговорено Декември 6, 2005 Отговорено Декември 6, 2005 Ауе я си кажете (в смисъл тва е въпрос само към хората ,които ползват по принцип Dunlop Jazz III перцата) дали и при вас се случва същото: Начи аз от 4-5 години насам свиря само с такива перца (черните ,мнооого рядко ползвам червените от същата серия ,шот много се 'лъзгат ) и вече дотолкова съм свикнал с тях ,че ми е абсолютно невъзможно да хвана което и да е друго перце ,а камо ли да изсвиря нещо! Интересувам се ,защото почти всички сериозни китаристи ,които познавам и ползват същите перца ,казват че и при тях е така .Дали е случайност или е няква гадна манипулация от компанията Dunlop ?
Dushmanina Отговорено Декември 6, 2005 Отговорено Декември 6, 2005 Това е световният заговор на Dunlop Jazz III! Споко, и аз съм така. П.П. Сега се сетих, че ползвам от време на време и Dunlop Stubby - 3 mm, и малките и големите...
musicman Отговорено Декември 6, 2005 Отговорено Декември 6, 2005 Дайте да не повтаряме вече съществуващи теми
Recommended Posts