mita4ky Публикувано Октомври 4, 2009 Публикувано Октомври 4, 2009 (Редактирано) Здравейте! Та такаам реших да си взема нова акустична китара на цена в интервала 500-600 лева и попаднах на един каталог на фендер, в който видях тази серия. Някой от вас да се е сблъсквал с такава китара? Някакви впечатления, съвети, други предложения за акустички в този ценови интервал? Ето и линк: http://guitars.musiciansfriend.com/product...itar?sku=514656 Поздрави! ПС: Стиловете, към които съм ориентиран са блус, кънтри, рок и подобни :} . Редактирано Октомври 4, 2009 от mita4ky Цитирай
checho Отговорено Октомври 4, 2009 Отговорено Октомври 4, 2009 за посочената китара нищо не мога да кажа, но от година и половина вдигам шум на една ямаха fx370c, която взех за около 550-600 лева на мен лично ми върши страхотна работа и все още нямам никакви оплаквания, а освен това за ямахите в този ценови клас съм чел почти само хубави работи, включително и от доста хора от форума та така успех с намирането и Цитирай
mita4ky Отговорено Октомври 5, 2009 Автор Отговорено Октомври 5, 2009 Мерси за съвета колега! Видях я ямахата изглежда готино, ще изчакам още някой ако може да каже нещо и ще реша Цитирай
synchu Отговорено Октомври 5, 2009 Отговорено Октомври 5, 2009 Отиваш в Динакорд в Дружба - там е фрашкано с китари в този ценови клас. Аз бих си взел Ямаха. Може би излизат от този ценови клас, но бих обърнал внимание на LS6 модела (на който ако вземат да му сменят струните няма да е зле без електроника е този), или Compass серията. Избягваш тези на които пише Стагг и си наред. Може да наминеш и към Фактор, ако се не лъжа там имаше абсолютно прилични Уошбърни, ако са останали от приличните де За Фендер - Фендер правят добри електрически китари, добре е да държат на това, което правят добре Цитирай
gueorgues Отговорено Октомври 5, 2009 Отговорено Октомври 5, 2009 В началото на годината взех това бебче http://www.musicstore.com/en_EN/EUR/Takami...-GIT0013201-000 Изключителна китара за парите, които струва. Има я в червено и в синьо (гледам, че черната в момента не е налична). Такамине са много сериозно марка за акустични и класически китари. Аз съм доволен от китарата. Електрониката е невероятно добра (има и вграден тунер) - звукът е супер. Звучи много добре и без усилвател - натурално както се казва - звънлив и остър звук - идеална е за блус и рок. Цитирай
mita4ky Отговорено Октомври 5, 2009 Автор Отговорено Октомври 5, 2009 Супер! Мерси за съветите! Наистина и аз се разколебах от Фендера.. пък и са от фабриката в Китай, малко не ми вдъхва доверие. По едно време мислих за Стратакустик или Телеакустик, но много негативни мнения за тях.. Цитирай
Recommended Posts