Jump to content
Българският форум за музиканти

mita4ky

новаци
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от mita4ky

  1. Супер! Мерси за съветите! Наистина и аз се разколебах от Фендера.. пък и са от фабриката в Китай, малко не ми вдъхва доверие. По едно време мислих за Стратакустик или Телеакустик, но много негативни мнения за тях..
  2. Мерси за съвета колега! Видях я ямахата изглежда готино, ще изчакам още някой ако може да каже нещо и ще реша
  3. Здравейте! Та такаам реших да си взема нова акустична китара на цена в интервала 500-600 лева и попаднах на един каталог на фендер, в който видях тази серия. Някой от вас да се е сблъсквал с такава китара? Някакви впечатления, съвети, други предложения за акустички в този ценови интервал? Ето и линк: http://guitars.musiciansfriend.com/product...itar?sku=514656 Поздрави! ПС: Стиловете, към които съм ориентиран са блус, кънтри, рок и подобни :} .
  4. Здравейте! Аз също имам голям колекция от ноти в PDF формат, ето линк за част от нея: [MOD EDIT: Няма линк. Линкове към подобен тип материали, със запазени авторски права, не се разрешават, освен ако не е доказано, че има разрешение от съответните автори за публикуване] Ако имате някакви въпроси пишете по едно лс
  5. Благодаря ти, съименнико и колега! Точно това ми трябваше! Успех с по-нататъчната разработка !
  6. mita4ky

    Stairway To Heaven

    Браво,братле, наистина има кво да се дооправя ама ше се справиш, ти си упорит
  7. Ахам добре,мерси!Значи шеллак ще търся,остана да разбера с каква боя да нарисувам психеделичните истории..някой ако има идеи да дава! : ))
  8. Здравейте,пичове!Тея дни се захванах с една акустична кремона да ремонтирам,сега съм на етап сваляне на стария лак..Та исках да ви питам някой има ли няква идея може ли преди лакирането на китарата да бъде нарисувано нещо върху тялото с някаква боя(и каква боя ако знае някой) и по-късно с прозрачен лак да се лакира..Също друг въпрос,който ми е на главата :ако не лакирам китарата дали пак ще си издава хубав акустичен звук?
  9. mita4ky

    It's My Life(acoustic)

    Амии май колегата ти е прав.. поне не звучиш добре в тази песен.Пробвай с някоя по-подходяща за твоя глас
  10. Имам едно въпросче, извинявам се ако сте коментирали и не съм видял(опитах се да прочета всичко).Таа как си изработи магаренцето и аз искам да направя нещо такова(и аз имам кремона в плачевно състояние).Благодаря предварително
  11. mita4ky

    Squier

    Стига бе хораааа!Само лоши мнения кажете нещо добро за тея Squier.В моето даскало на деня на таланта един пич свирише на такова Squier Stratче една песен на Хендрикс и звука беше просто невероятен..
  12. Няма да те намразя!!!Даже ти благодаря, щото си много прав!Всеки един е уникален по собствен начин.Просто искам музиката ми да радва хората, както неговата е радвала когато той е бил на 18 Благодаря!
  13. Аз бързам толкова заради това, че докато стана на 18 години(другия месец навършвам 15) искам да стана като 18-годишния John Frusciante, може да не сте го чували но ми е един от любимите китаристи, започнал да свири в една от най-великите групи Ред Хот Чили Пепърс, та проблемът е, че той е започнал да се учи на 12 години, а аз 14... искам да компенсирам разликата
  14. Здравейте!И аз свиря на класическа китара, окло 8 месеца вече ходя на уроци и бързо напредвам!!Купих си една кремона за 110 лева (по принцип струвала 220,но поради нарушения в лака 50% намаление ).Когато започнах кремоната просто издаваше ужасни звуци, сега просто е ....много си я обичам и съм изправен пред въпроса дали в бъдещите 6 месеца да си купя Скуайер електричка или да си взема още една кремона като отида до Казанлък и си избера....чакам съвети!!!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.