Pwnzorafied Публикувано Октомври 3, 2009 Публикувано Октомври 3, 2009 Няям си и на идея чесно!Също така може ли да ми обясните как се прави? 4:11 минута. 0:16 Ся ще кажете,чичо гугъл,ама чичо гугъл не действа като не знаеш как се казва т'ва нещо . Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Октомври 3, 2009 Отговорено Октомври 3, 2009 (Редактирано) Артифишъл хармоник с палеца ! Или по-точно те биват и натурални , но специялно в тази песен са арфифишъл. Виш в youtube за уроци , има бол ! Редактирано Октомври 3, 2009 от stratevcaster2 Цитирай
djbnz Отговорено Октомври 3, 2009 Отговорено Октомври 3, 2009 ^дам наричат се и Pinch Harmonics, повече неща ще ти излязат. Цитирай
alexdar Отговорено Октомври 3, 2009 Отговорено Октомври 3, 2009 (Редактирано) Мисля, че пича по скоро питаше за тва нещото с тапинга и слайда едновременно. И аз не знам как се казва, а и не мога да го обясня като хората, за това моля да ме извините за смешното изказване Редактирано Октомври 3, 2009 от alexdar Цитирай
slavito_ Отговорено Октомври 3, 2009 Отговорено Октомври 3, 2009 не моа да раазбера тжа момче или момиче е Цитирай
dean_dime Отговорено Октомври 3, 2009 Отговорено Октомври 3, 2009 (Редактирано) Прекалено много се вживява на хармониците. Не са чак такива в тея песни. Редактирано Октомври 3, 2009 от dean_dime Цитирай
Pwnzorafied Отговорено Октомври 3, 2009 Автор Отговорено Октомври 3, 2009 (Редактирано) не моа да раазбера тжа момче или момиче е Е на т'ва се нерва най-много.Теб к'во те интересува той момче или момиче е?!Той е пуснал видео (ТОЙ) за това как свири,не да показва цици. Хармонийте са много,щото ги свири zakk wylde style. И да точно за слайда и тапа едновременно питах.Пинч хармонийте ги владея. Редактирано Октомври 3, 2009 от Pwnzorafied Цитирай
ultramega Отговорено Октомври 3, 2009 Отговорено Октомври 3, 2009 не моа да раазбера тжа момче или момиче е е кажи поне ти к'во си търсиш Цитирай
AlexiLaiho Отговорено Октомври 4, 2009 Отговорено Октомври 4, 2009 (Редактирано) Абе аз като гледам повече ми прилича на момиче, ама знам ли може и да не е. Редактирано Октомври 4, 2009 от AlexiLaiho Цитирай
Icarus Отговорено Октомври 4, 2009 Отговорено Октомври 4, 2009 И момче да е, и момиче да е, свири доста по-добре от доста хора наоколо. До въпроса на автора - мисля, че си е трилер т'ва. Което представля грубо казано много бърза смяна на два тона, което се прави чрез легато. В случая със Зак Уайлд (понеже на клипчето фена е яко в Уайлд) дясната ръка натиска по-ниският тон, лявата натиска по-високият, и с низходящо легато се връща на по-ниският. И това се прави бързо, като дясната ръка не стои само на един тон, а приплъзва надолу. Гледай клипчето, там ясно се вижда, ако знаеш къде да гледаш Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Октомври 4, 2009 Отговорено Октомври 4, 2009 Няям си и на идея чесно! Повече чесън и ще се сетиш ! Цитирай
Zero Tolerance Отговорено Октомври 4, 2009 Отговорено Октомври 4, 2009 не моа да раазбера тжа момче или момиче е Той е пуснал видео (ТОЙ) за това как свири,не да показва цици. Хармонийте са много,щото ги свири zakk wylde style. Интересно ми е ,как ТОЙ ще покаже цици...Тука травеститите не са на почит..... А древноримското име на Зак всъщност е "Хармоний" , правилно! Цитирай
kolio_k Отговорено Октомври 4, 2009 Отговорено Октомври 4, 2009 Абе хора, не искам да се заяждам, ама това вече прекалено, всеки втори човек пише множественото число с Й. То всички сме неграмотни и пишем грешно, ама това вече намирисва на простотия, я вземете се стегнете малко Цитирай
Pwnzorafied Отговорено Октомври 4, 2009 Автор Отговорено Октомври 4, 2009 2:00 Тука се вижда по - добре. Цитирай
lizardman Отговорено Октомври 4, 2009 Отговорено Октомври 4, 2009 Просто си сменят ръцете за гъзария. Какво толкова странно виждаш? Цитирай
Recommended Posts