Black Bird Публикувано Септември 30, 2009 Публикувано Септември 30, 2009 http://www.nalbantov.com/2012_Song_Part1_working.mp3 Как ви се струва? Цитирай
sw1tched Отговорено Септември 30, 2009 Отговорено Септември 30, 2009 Звучи приятно и smooth. Барабаните ми допадат (slate?), особено райд-а. Synth-а се чува много добре, но според мен е прекалено силен. Към звука на китарите съм със смесени чувства, а като сила ми се струват леко тихи. Акустичната китара с пиезо ли е или е чиста със симулация? Звучи стряскащо близко до ушите...ако не е търсен ефект бих я дръпнал назад, като звучене. Цитирай
Black Bird Отговорено Септември 30, 2009 Автор Отговорено Септември 30, 2009 Благодаря ти!!! Сега го поправям Китарата е с пиезо, че е късно... Слейт Дрийм Кит, са барабаните. Поздрави! Цитирай
Black Bird Отговорено Септември 30, 2009 Автор Отговорено Септември 30, 2009 updated mix http://www.nalbantov.com/2012_Song_Part1_working_Mix3.mp3 Цитирай
sardaesox Отговорено Октомври 1, 2009 Отговорено Октомври 1, 2009 Ти пък какво питаш-при теб нещата отдавна са перфектни,радвам се че втвърдяваш стила си вече .всякакви забележки тук ще бъдат най-вече поради различни вкусове. Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 1, 2009 Автор Отговорено Октомври 1, 2009 Мерси! Ето снимка с настройките на трака на барабаните Цитирай
zwero Отговорено Октомври 1, 2009 Отговорено Октомври 1, 2009 На мен всичко ми звучи перфектно. Слушах го и на слушалки, но не успях да намеря кусури. Парчето в началото си е много ала Dream Theater, но това е друга тема. Супер е. п.п. Вече си го пускам за 8-ми път. Цитирай
BlueZone Отговорено Октомври 1, 2009 Отговорено Октомври 1, 2009 Парчето е величествено и като музика и като саунд Има само едно нещо, което на мен лично не ми допада много и това са акустичните китари, които влизат около 1:00 - твърде са ми in-the-face и са ми с много крайни панорами, но това е въпрос на вкус Цитирай
synchu Отговорено Октомври 1, 2009 Отговорено Октомври 1, 2009 ^йеп И звукът на соло китарата върху акустичните, което също е въпрос на вкус Цитирай
Fashion Отговорено Октомври 1, 2009 Отговорено Октомври 1, 2009 Екстра е парчето. Свирене и саунд ,отличен 6+ Цитирай
Басурендер Отговорено Октомври 1, 2009 Отговорено Октомври 1, 2009 Преди да си кажа мнението , искам да ти кажа , че съм слущал доста от другите ти работи..Ами соло барабанчето ме дразни...може да си търсил такъв звук ..но мен ме дразни ..Дори не мога да кажа , че не се връзва с микса ... Връзва се ....но дразни...По свой начин гадно... Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 2, 2009 Автор Отговорено Октомври 2, 2009 Смятам да презапиша доста неща. 1вото ще е акустичната китара! Дайте съвете с един конденз мик КАД, как да постигна ултимат саунд? За снера, въпрост на вкус. Поздрави и благодаря! Митко Цитирай
antonium Отговорено Октомври 2, 2009 Отговорено Октомври 2, 2009 Барабаните са малко тихи. Баса също ми се струва, че е тих. В целия микс преобладават китарите - явно на тях си обръщал повече внимание Цитирай
circles Отговорено Октомври 2, 2009 Отговорено Октомври 2, 2009 Звука ме кефи, особено акустичните китари в момента Пусни да ги чуем след записа с микрофона.. Баса как си го записвал - с каква бас китара, през какъв плъгин? Поздрави! Цитирай
Recommended Posts