Janick_Gers Публикувано Септември 30, 2009 Публикувано Септември 30, 2009 (Редактирано) Ето едно парче от мен, което по мое мнение си бие на класически хеви метъл...... Дано ви хареса...... а има една терцичка по-натам към двойните сола, която май не съм я изчислил, както трябва и звучи малко фалшиво, но другото е що годе окей.... (като изчисления имам предвид) Enjoy... http://4storing.com/qjzd7w/0f43ff5a9a20af4...ba567e0e6d.html Редактирано Септември 30, 2009 от Janick_Gers Цитирай
Janick_Gers Отговорено Септември 30, 2009 Автор Отговорено Септември 30, 2009 Дам и двамата сте прави - доста голяма част от живота ми е прекарана в слушане на мейдън и следене на движенията на Дейв Мъри, (въпреки, че никът ми е Janick_Gers ), но всъщност идеята ми беше парчето да наподобява мелодичен класически хеви метъл подобен на групи като Running Wild и някои неща на Helloween. Цитирай
faflu Отговорено Септември 30, 2009 Отговорено Септември 30, 2009 Докарва го добре Що няма такива хора и покрай морето? Цитирай
Janick_Gers Отговорено Септември 30, 2009 Автор Отговорено Септември 30, 2009 faflu, ти писа в темата ми за кавъра на рънинг нали? Ето тук в този запис, всичките ми ефекти са изцяло от процесора, включително и симулациите за амп, а не от програмата за смесване, както при кавъра. Цитирай
faflu Отговорено Септември 30, 2009 Отговорено Септември 30, 2009 Да, писах там. Добре се е получило, мой тип звук е. И свиренето е супер Ако не нахалствам много ще разкриеш ли симулациите на процесора? Цитирай
Janick_Gers Отговорено Септември 30, 2009 Автор Отговорено Септември 30, 2009 (Редактирано) Драйв - Mеtal Distortion, симулацията ако не се лъжа беше или 2x12 AC30 или 4x12 Vintage, една от двете беше, ама не помня със сигурност коя. В смисъл тези ползвах от процесора, ако това имаш предвид.А гейна винаги го слагам или на полувината или съвсем малко над нея. Редактирано Септември 30, 2009 от Janick_Gers Цитирай
Mike Отговорено Октомври 22, 2009 Отговорено Октомври 22, 2009 Жестоко е!!! Направо ми се прииска да направя вокали. Цитирай
SKYFACE Отговорено Октомври 22, 2009 Отговорено Октомври 22, 2009 Супер е ! Много енергично и мелодично хеви звучене Цитирай
sardaesox Отговорено Октомври 23, 2009 Отговорено Октомври 23, 2009 Човеко,задобрял си доста в свирнята и миксирането!На мен повече ми прилича на ранните албуми на мейдън,най-вече интрото,с тия "близки" китари. Цитирай
rocksz Отговорено Октомври 23, 2009 Отговорено Октомври 23, 2009 брово !!! слагай му вокали и парчето ти е екстра много ми хареса Цитирай
Janick_Gers Отговорено Октомври 28, 2009 Автор Отговорено Октомври 28, 2009 Благодаря за драгите думи, братя мои! Относно вокалите - мога да пробвам да го изпея, обаче нито имам хубав микрофон, нито мога да пея високо, а ми се ще да е нещо в стил - Тони Мартин, Дио, Дикенсън, Халфорд.... ако на някой му се занимава - да свирне, може пък да излезе добре Цитирай
Chuck Norris Отговорено Ноември 16, 2009 Отговорено Ноември 16, 2009 Благодаря за драгите думи, братя мои! Относно вокалите - мога да пробвам да го изпея, обаче нито имам хубав микрофон, нито мога да пея високо, а ми се ще да е нещо в стил - Тони Мартин, Дио, Дикенсън, Халфорд.... ако на някой му се занимава - да свирне, може пък да излезе добре Дай текст насам, аз ще го изпея нямаш проблем. Обичам Тони Мартин! Цитирай
Recommended Posts