synchu Публикувано Декември 7, 2004 Публикувано Декември 7, 2004 аз пък си взех един е такъв бас: баси кефа...ник'ви синтове никви глупости ей го на в 30 секунди (дирек'но в рекордера и никви базикни, те зат'ва китарите са малко subpar :think: ) Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 7, 2004 Отговорено Декември 7, 2004 :inlove: :green: Честито! аве целия саунд нещи слагал ли си му!? как си го експортвал номрализирал ли си го друго нещи кво си слагал Мултибанд ли !?..... Цитирай
synchu Отговорено Декември 7, 2004 Автор Отговорено Декември 7, 2004 Мерци, мен Bounce директно от рекордера и после на цялата мазня iZotope 'Uzo'ne един пресет малко модифициран. Цитирай
sw1tched Отговорено Декември 7, 2004 Отговорено Декември 7, 2004 (дирек'но в рекордера и никви базикни...) якичък е саунда...тоя ритъм на барабаните май ти е любим ..а точно на края с другия ритъм е много яко Цитирай
synchu Отговорено Декември 7, 2004 Автор Отговорено Декември 7, 2004 (дирек'но в рекордера и никви базикни...) якичък е саунда...тоя ритъм на барабаните май ти е любим ..а точно на края с другия ритъм е много яко Мне че ми е любим ами дефолтно кисне на Бос'а и не съм го сменял хехехе само темпото смених ... Цитирай
Nikifena Отговорено Декември 8, 2004 Отговорено Декември 8, 2004 аре честит ти бас да си шляпаш с кеф на него :guitar: Цитирай
pacman Отговорено Декември 8, 2004 Отговорено Декември 8, 2004 Стагче, хъх... бравус!!! със здраве да си го ползуваш! Що не напишеш някакво малко ревю тука за него, в смисъл как е грифа, зука и т.н.!? Интересно ще е, имаше тук хора преди време които се интересуваха от тези Стагове Цитирай
synchu Отговорено Декември 8, 2004 Автор Отговорено Декември 8, 2004 Йопс, Стаг, баса не ми е основен инструмент - просто ми писна от мишки, кийборди и т.н. Експресивността и артикулацията (дори и звука след известна обработка) въобще не може да се сравни. Просто си е "жив" бас. хмм...ревю - не знам дали за бас ще съм най-подходящия, ама може да напиша нещичко...защото баса си заслужава инвестицията определено. Цитирай
pacman Отговорено Декември 8, 2004 Отговорено Декември 8, 2004 Йопс, Стаг, баса не ми е основен инструмент - Да, ясно, ама понеже чувам всякакви противоречиви мнения за тез инструменти... иначе аз примерно свиря на бас, но това не ми пречи да взема една китара, и пооглеждайки я, подрънквайки, да си изкажа "експертното" мнение Цитирай
synchu Отговорено Декември 8, 2004 Автор Отговорено Декември 8, 2004 Абсолютно нямам проблем затова... Но за китари смея да кажа, че съм пипвал доста доста (което е > от само доста) .... виж с баса само инцидентно сме се сблъсквали... ама все таки. Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 8, 2004 Отговорено Декември 8, 2004 КАч Пара ! Хахах колко струва тук от Ислям ми писна в асеновград Цитирай
synchu Отговорено Декември 8, 2004 Автор Отговорено Декември 8, 2004 300 и нещо. Най-йовтиния възможен нов бас, който съм виждал, че и да става за нещо хехехехехе. Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 8, 2004 Отговорено Декември 8, 2004 дано дървото да е яко на грифа другото е лесно... Цитирай
synchu Отговорено Декември 8, 2004 Автор Отговорено Декември 8, 2004 Е то железото го държи иначе добре е налепено така като го гледам, бтв.. truss-roda реагира много добре...абе грифа като цяло е много много добър и ми е удобен. Иначе баса е много лек (и затва звука му е малко bright) J-bass конфигурация на адаптерите, леко шумен бридж адаптер. Мен ми 'аресва. Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 18, 2005 Отговорено Април 18, 2005 Де го баса, нещо не дочух :think: Цитирай
Recommended Posts