roadrunner Отговорено Април 8, 2006 Отговорено Април 8, 2006 оооо твоя JACKSON е мноо як.ас имам DK27 и тро6и крака ама не стаа за сола 6ото нали е баритон тоя модел и само тежки рифове зву4ат яко.
Mafiozo Отговорено Април 9, 2006 Отговорено Април 9, 2006 това е мойта малко е лоша снимката(доста лоша) ама поне се вижда Squier Bullet Strat
nevdomy Отговорено Април 9, 2006 Отговорено Април 9, 2006 Аз свиря с една дърта японска китара .Имитация (при това доста добра) на Гибсън Лес Пол. Марката е Феърмонт. тялото е махагоново и е поне на 15-20 години. П.П. Ако някой има инфо за тази марка да пише. Пор фавор!
D-45 Отговорено Април 9, 2006 Отговорено Април 9, 2006 Аз имам Fender, Washburn D10s, 12 струнна Пълдин, 2 Кремони, Орфей от 70-те ?( много приятна за свирене ). В скоро време мисля да се сдобия с Martin D-28, за мен Martin са ненадминати майстори на акустичните китари, цената при някои модели наистина е неоправдано висока, но явно си заслужава. Само веднъж съм имал възможност да свиря на Martin беше вълнуващо...
in search of odd intelligence Отговорено Април 9, 2006 Отговорено Април 9, 2006 Martin са супер китари, няма какво да си говорим. Добър избор.
docc Отговорено Април 9, 2006 Отговорено Април 9, 2006 Не знам много за Fairmont. Произжеждани са от началото на 70-те,не знам точно докога,във фабриката на Fuji Gen Gakki ,мястото където по това време се произвеждат Ibanez на Hoshino/Gakki; Tokai на Tokai/Kasuga/Gakki; Greco на Gakki;Cimar/Hoshino;Ventura на Ventura/Bruno;Fernandes;Antoria;Eagle;Burny..., а по-късно и първите Squier; Fender Japan; Fender Hartfield;Orville/Gibson;Epiphone Elitists;Gretch Japan,и продукти за Casio и Roland. В началото на 70-те,Японските инструменти започват да се налагат на US пазара вече не като Student's quality инструменти,а като по-прецизни Pro изделия.С най-серизна репутация са моделите на фирмите ползващи услугите на фабрика Gekko.
docc Отговорено Април 10, 2006 Отговорено Април 10, 2006 ГРЕШКА!! В последния ред имах предвид - GAKKI ,а не Gekko!
kirk-hammett Отговорено Април 10, 2006 Отговорено Април 10, 2006 оооо твоя JACKSON е мноо як.ас имам DK27 и тро6и крака ама не стаа за сола 6ото нали е баритон тоя модел и само тежки рифове зву4ат яко. за моята китарка ли казваш че само тежки рифове могат да се свирят . Изобщо не е така зависи от много неща с какъв чейн свириш и какъв стил свирисш .
DaftFunk Отговорено Април 10, 2006 Отговорено Април 10, 2006 Аз имам Fender, Washburn D10s, 12 струнна Пълдин, 2 Кремони, Орфей от 70-те ?( много приятна за свирене ). В скоро време мисля да се сдобия с Martin D-28, за мен Martin са ненадминати майстори на акустичните китари, цената при някои модели наистина е неоправдано висока, но явно си заслужава. Само веднъж съм имал възможност да свиря на Martin беше вълнуващо... Е всеки себеуважаващ се китарист би искал един Мартин.. въпросът е че са ненадминати и в цените освен в майсторството.. най простичкия мартин мисля че е около 700 долара. А за най-скъпия няма да коментирам. Така де дано си купиш.
katmai Отговорено Април 11, 2006 Отговорено Април 11, 2006 (Редактирано) Това е моята китарка. Rockson RJ. http://katmai.hit.bg/Rockson.jpg Намали снимката и се обади да ти оправя поста Редактирано Април 11, 2006 от musicman
Evtim Djerekarov Отговорено Април 11, 2006 Отговорено Април 11, 2006 Я, ма тя хубава, била, бе! Оправи ли проблемите с тремолото(ако не се бъркам беше ти).
EvilSpirit Отговорено Април 11, 2006 Отговорено Април 11, 2006 Аз свиря на същата китара като Мафиозо нали сме братя
katmai Отговорено Април 11, 2006 Отговорено Април 11, 2006 (Редактирано) Навих си 6 -те болчета отзад и сега не ползвам тремело Иначе съм си доволен от нея. Като за 230 лв. на старо Редактирано Април 11, 2006 от katmai
tocata Отговорено Април 11, 2006 Отговорено Април 11, 2006 Ibanez RG 2550 EXGKTyk Gibson,Fender,Yamaha acustic.и скоро Carvin тони макалпаин модел
Recommended Posts