Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 204
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Fender Stratocaster made in Japan, не знам коя година е, беличък малко е поочукан от предишните собственици и старичък, ама то тва му е хубавото. Ше го опраам скоро май.....

Отговорено

Една стара Кремона (акустична) , която след 6-то прагче почва да звънти,жужи и т.н. Ноо сега събирам за бас и ... тей ... :D:cheers2:

Отговорено (Редактирано)

Сега съм с Custom (by me :cheers2:  )  Stratocaster HSS... (Беше скъп Squier)

Не качвам снимки щото (така :D ) остават още някои манипулации по китарката...

Ще слагам едни доста яки адапторчета, та да стане HHH (единия е в сингъл корпус) ище пипна грифа още малко.  Като е готов Страта ще го щракна и ще дам пълно описание кое какво е и с какво е сменено...

Редактирано от cRyStaL_gUiTaR
Отговорено

Аз тормозя един Squier Strat с неуспешните си опити за свирене. Кефи ме като визия, а все още нямам кой знае какви претенции по отношение на звука, така че ми върши перфектна работа за упражняване на тежка форма на психически тормоз над комшиите.

Отговорено

и аз да се включа със една снимка на моята незавършена хот-род мега тунинг кремона на която свиря в момента

съжалявам за кофти качеството

28022008001lf8.jpg

Отговорено

^ йеее харесва ми китарата ти

много е брутал - само така :)

аз бих я оставил така,

само жицата от нека бих набутал вътре в тялото

:recourse:

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.