Iceman06 Публикувано Септември 28, 2009 Публикувано Септември 28, 2009 Здравейте! Имам една молба. Поради факта, че се правя на майстор за неща, които не разбирам съвсем прецаках камиончето и сега упорито мълчи. Та молбата ми е следната-трябва ми снимка на платката , входа и изхода. Интересува ме окабеляването, че там май правя грешка. Ако някой има джаджата и му се занимава, ще бъда много благодарен. iceman06@abv.bg Цитирай
Iceman06 Отговорено Септември 28, 2009 Автор Отговорено Септември 28, 2009 ровя здраво из нета и не намирам това, което ми трябва Цитирай
metalhammer Отговорено Септември 28, 2009 Отговорено Септември 28, 2009 (Редактирано) Ако не можеш да се справиш сам (в линковете има схема на ефекта) занеси го на човек вещ в тея дела. Едит: За да не бъда голословен : Тук всичко ясно го има черно на бяло . п.с. линковете са от нета ще изчезнат след време .... Редактирано Септември 28, 2009 от metalhammer Цитирай
rinti Отговорено Септември 28, 2009 Отговорено Септември 28, 2009 Човека май имаше предвид, че не разбира от схеми и иска снимка ако някои има такова камионче щото би му било по лесно да се орентира от реална снимка. Цитирай
metalhammer Отговорено Септември 28, 2009 Отговорено Септември 28, 2009 ^ахаа мерси , че ме светна ! Явно съм доста тъп та да не се сетя. Човека като не разбира да не пипа , а като пипа ще си плаща за пипането (кеш, бира ,време ) .... Цитирай
Linchpin Отговорено Септември 28, 2009 Отговорено Септември 28, 2009 Ако направиш достатъчно детайлна снимка на "проблемното място" може би ще се намери някой, който да ти помогне дистанционно. Естествено ако не си изпържил вече нещо по платката, но така като те чета оставам с впечатление, че си разглобил камиончето без да си записваш кое от къде сваляш и сега не можеш да го сглобиш по обратния ред!?! Сподели по-подробно какво точно се случи с ефекта и може и да "излезеш сух" от приключението! Цитирай
Iceman06 Отговорено Септември 29, 2009 Автор Отговорено Септември 29, 2009 Абе тя стана от празната ми глава и от любопитство. Стори ми се, че едно кабелче е хлабаво запоено и реших да го презапоя. Ама пусто нали вместо да го направя като хората и да си работя спокойно, закачих с едни щипци другите кабелчета. После без да искам дръпнах и 4, 5 кабелчета останаха във въздуха главно от входа и изхода на жака. Та за това ми е снимка, поне о цвят да се ориентирам кое къде е. И кофти че съм възможно най-далече от София Цитирай
rinti Отговорено Септември 29, 2009 Отговорено Септември 29, 2009 Разгледай в раздел "Продавам"и там има доста хора които продават МТ2 и може да ги помолиш да снимат проблемното ти място. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 29, 2009 Отговорено Септември 29, 2009 Понеже ми попадна преди малко... ЕТО сравнение между моднат и заводски Boss MT2. "Енджой"... Това ще си го сейвна заедно с другото видео за DS-1 и всеки път като ги похвали някой, ще линквам. Даже почвам отсега! И за да не съм турбо офф-топик, ето една малка снимка в полуотворено състояние: А ТУК една страничка посветена на клонирането му. Цитирай
HRS Отговорено Септември 29, 2009 Отговорено Септември 29, 2009 (Редактирано) Най-лесното в твоя случай ще е да разпечаташ схемата и платката на ефекта, които metalhammer-a ти предостави и да идеш при някой телевизионен техник примерно. С тази информация за него не би трябвало да представлява някаква трудност да възстанови връзките. Най-вероятно си оскубал входа и изхода, защото другите проводници са на лентовия кабел. Ако си близо до Габрово може и аз да помогна. Поздрави, Христо Редактирано Септември 29, 2009 от HRS Цитирай
Nikifena Отговорено Септември 29, 2009 Отговорено Септември 29, 2009 ^Лично аз не бих препоръчал телевизионните техници. Някак си не ми вдъхват довери за такива неща. Самите те нямат представа какво е това. Във форума има не малко хора, които се занимават точно с ремонти на китарни техники. Ако човекът напише от кой град е, веднага ще изкочи някой съфорумник да оправи проблема Цитирай
HRS Отговорено Септември 30, 2009 Отговорено Септември 30, 2009 Ето това изкочи от моя архив: Успех Цитирай
Iceman06 Отговорено Октомври 2, 2009 Автор Отговорено Октомври 2, 2009 Ето това изкочи от моя архив: Успех Благодарности това ми трябваше Цитирай
Recommended Posts