Neven Публикувано Септември 25, 2009 Публикувано Септември 25, 2009 Здравейте , пред дилема сьм кой от двата микрофона да закупя. Надявам се който е работил с тях да сподели отзиви, приемам предложения и за други модели от този ценови клас. С микрофоните ще се записват главно вокали. Очаквам коментарите ви Цитирай
Nevermore Отговорено Септември 25, 2009 Отговорено Септември 25, 2009 Studio Projects разбира се. Имам C-1. Благодаря на Киро - Bobalan за препоръката преди две години. ПРосто разкошен микрофон. Какво ли не съм изпозаписал с него. Въобще нямам намерение да го сменям. А и за парите си е просто чудесен. Цитирай
sw1tched Отговорено Септември 25, 2009 Отговорено Септември 25, 2009 И аз съм за SP. Имам 2 бройки B1, за парите са повече от добре. Цитирай
sardaesox Отговорено Септември 25, 2009 Отговорено Септември 25, 2009 Я,точно микрофон търсех да купувам!Струва ми се ,че този е кондензаторен,и ако да-дали ще си пасне със саунд картата ми/имам 48в фантомно захранване/.А като качество съизмеримо ли е например със шуърите от този ценови клас ,които продават в бг?.... Цитирай
synchu Отговорено Септември 25, 2009 Отговорено Септември 25, 2009 Че има ли кондензаторен микрофон на Shure за толкова малко пари? ^Какво искаш да записваш? Цитирай
Neven Отговорено Септември 25, 2009 Автор Отговорено Септември 25, 2009 ^Какво искаш да записваш? Ако въпроса е отправен към мен .... ами с една колежка си правим домашни записи на най различни песни.... немога да разбера идеята на въпроса ти. Благодаря за мненията . Цитирай
synchu Отговорено Септември 25, 2009 Отговорено Септември 25, 2009 ^Разбрах, че вокални партии. Като стил музика? Всъщност въпроса е към двамата, защото май двама души ще си купуват микрофон се оказа А идеята е разбира се да вкарам 3-ти микрофон в уравнението -> Shure SM7 Цитирай
Neven Отговорено Септември 25, 2009 Автор Отговорено Септември 25, 2009 Ами като стил ще е поп рок , евъргрийни.... такива работи. Цитирай
sardaesox Отговорено Септември 25, 2009 Отговорено Септември 25, 2009 (Редактирано) Аз пък метализми и тук там някоя балада .Говорех за всякакъв микрофон на шуър от този клас,може и динамичен/всъщност не съм запознат с детайлната разлика м/у двата типа/.Знам че кондензаторния е по добре,ама защо.... Редактирано Септември 25, 2009 от sardaesox Цитирай
synchu Отговорено Септември 25, 2009 Отговорено Септември 25, 2009 sardaesox - хехехе по-добър, ами това е доста относително казано Между другото с SM7 доста доста металургия е записана - доста А тези кондензаторни, които са по-добри от него (като това много зависи от гласа, конкретното парче и т.н.) са със значително по-сериозна цифра като пари Както и с други динамични микрофони де За поп, евръгрийни, женски глас, потенциално кондензаторен микрофон би следвало да се вписва по-добре Цитирай
Neven Отговорено Септември 26, 2009 Автор Отговорено Септември 26, 2009 Ами мойта работа от тртън та на глог.... купих си Берингер В 2 pro , втора рака от сигурно място за 190 лв .... дано не съм се набутал ... ще се разбере в последствие. Цитирай
sw1tched Отговорено Септември 26, 2009 Отговорено Септември 26, 2009 Studio Projects-a нов е 160 Цитирай
Neven Отговорено Септември 26, 2009 Автор Отговорено Септември 26, 2009 Да , обаче студио проджект В1 спрямо берингер В2 про кой е по добар Цитирай
muzikataevsichko Отговорено Март 13, 2013 Отговорено Март 13, 2013 Здравейте! Виждам, че темата е отдавна но имам питане за микрофон Studio Projects B1 слушах ето в този клип интересува ме дали ще даде същия звук като този на клипа без значение какъв е пулта или не? Интересува ме някой който има лични наблюдения за микрофона да даде мнение.На мен ми трябва за вокали, имам пулт с цена около 400 лв. беринджър. Дано съм бил изчерпателен. Благодаря. Цитирай
shabazz Отговорено Март 14, 2013 Отговорено Март 14, 2013 Звука, освен от микрофона доста зависи от микрофонния предусилвател. Вградените микрофонни ампове в пултовете Берингер не са много добри. По-скоро се ориентирай към някакъв микрофонен амп, примерно този или в краен случай този Цитирай
Recommended Posts