shtur4o Отговорено Септември 19, 2009 Отговорено Септември 19, 2009 (Редактирано) Абсолютно всички кутийки звучат като пчелен кошер. Пълни глупости ! Половината световни звезди и наши кумири свирят с кутийки пред амповете. Зависи от кутийката, и най-вече от свирещия. Някои хора предпочитат драйва от кутийка и постигат отлични резултати. Сещам се за kolio_k. Аз от него лош звук не съм чувал! Редактирано Септември 19, 2009 от shtur4o Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Септември 19, 2009 Отговорено Септември 19, 2009 Виш uber metal има вграден ноис геит ! Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Септември 19, 2009 Отговорено Септември 19, 2009 Само дето ръбовете от Динакорд са му вдигнали цената. Преди тримесеца като си купих китарата беше към 220-30 лева, сега е 300. Цитирай
bratmito Отговорено Септември 19, 2009 Отговорено Септември 19, 2009 Пълни глупости !Половината световни звезди и наши кумири свирят с кутийки пред амповете. Зависи от кутийката, и най-вече от свирещия. Зависи от усилвателя.Вкъщи имам един скапан транзистор(всъщност хибрид с лампа в преампа) със скапан говорител и каквото и да му включа си звучи скапано,на светлинни години от това което се чува в ламповия усилвател със Celestion. Набавянето на хубав амп трябва да е приоритетно,а не тея настъпи кутийки. Колкото до дилемата - ML-2 vs. MT-2 ,бих заложил на метъл кора,въпреки че аз не бих взел нито едно от двете. Цитирай
Slide Отговорено Септември 19, 2009 Отговорено Септември 19, 2009 Ей такова (червенкото) си вземи. "Малко" шуми и няма тру-байпас, ама вади винтидж звук! ПП: Аз му се радвам, до колкото е възможно... Цитирай
H.R. Отговорено Септември 20, 2009 Отговорено Септември 20, 2009 Ей такова (червенкото) си вземи. "Малко" шуми и няма тру-байпас, ама вади винтидж звук! ПП: Аз му се радвам, до колкото е възможно... Са що са е..вате с хората? Човека му пуши главата - вие му показвате музейни експонати. Ееех Ален Мак , Ален Мак - носталгия по времето когато нашите батковци .... Скоро и на мен ми дадоха като бонус към кубето един такъв - compresor. Цитирай
EAmechaniX Отговорено Септември 20, 2009 Отговорено Септември 20, 2009 Значи утре ще си взимам дистортион педал Това ''утре'' беше преди два дни. Какво си купи все пак, и да се приключи с тая тема, че взе да става досадна. Цитирай
Dball Отговорено Септември 20, 2009 Отговорено Септември 20, 2009 Определено особено за притежателите на метал зоун Цитирай
Slide Отговорено Септември 20, 2009 Отговорено Септември 20, 2009 Са що са е..вате с хората? Не се е*аваме. В действителност, зависи какво искаш да свириш. В случая, може би, не съм дал най-удачния пример, защото човека иска да свири... мазни, но ако пък си като мен, фен на звука от комбо (един говорител) с настъпи кутийка, то, това ме устройва. Както казах, въпросната кутийка шуми, не малко, особено при много "дист" и няма тру-байпас. ПП: Мислех, дори, а и още го мисля, да го засиля при Никифена, за малък мод. Като се има в предвид, че съм дал 35лв. за двата ефекта, да дам още толкова за мода, то ще си заслужава. Сравенено с някоя лъскава кутийка за 200лв... Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Септември 23, 2009 Отговорено Септември 23, 2009 Бате, можеш да видиш и Digitech Metal Master, който е идеален за парите си(ако не ме лъже паметта малко над 100 буболечки). Цитирай
Dball Отговорено Септември 23, 2009 Отговорено Септември 23, 2009 Незнам но метал мастара звучи ужасно пробвах го на 1 лампов рандал усилен на макс в пре ампа и ,,метал'' мастера беше голяма мацаница. Цитирай
trolla Отговорено Септември 23, 2009 Отговорено Септември 23, 2009 Ами вярно е че в лампа е т*шак - не е супер зле но е зле НО в транзисторна апаратура е доста стабилен според мен Цитирай
solo5 Отговорено Септември 23, 2009 Отговорено Септември 23, 2009 Според един доста известен в метъл средите в Бургас пич че такива метъл среди в Бургас няма от времето на рок дискотека Сатан и рокринговете, които се организираха преди 15-20 години Цитирай
Recommended Posts