The Muksinator Публикувано Септември 16, 2009 Публикувано Септември 16, 2009 Здравейте, пичове и мадами. Дойде време за пазаруване на китара за... ъъ, свирене. Начинаещ съм, на нея планирам да се уча - за момента не знам много от Орфейката (вградени дисторшън и драйв от баща ми ), но се надявам, че с тази сладурана ще вървя нагоре. 630 кинта, пробвах я, страшно ми хареса - удобна, мекичка, саунда плътен, респектиращ и в същото време може да си свириш тихичко и лекичко. Пробвах някакви Ямахи, но... някак дървено звучат, в сравнение с Ибанеца, а и не мога да се доверя на фирма, която прави и мотори, и китари. Отделно че определено не ме дървят (сори ако се чувства обиден някой). Пробвах преди време един Скуайър Страт от xxxx, който ми беше хванал окото, но сега и без това го затвориха, а след като пробвах сладураната, не си мисля много за него. Според мен, като за възможностите на Пловдив и моите лични, това е най-доброто. Може би ще намеря някъде (ПЛОВДИВ!) по-добро и затова пускам и тази темичка да видим можете ли да ми дадете полезно съветче. Цитирай
Dball Отговорено Септември 16, 2009 Отговорено Септември 16, 2009 Много е яка но http://www.thomann.de/gb/ibanez_rgt6exfx_bk.htm незнам от къде я видя ако ми кажеш магазина зимам я на секудната ама.. Цитирай
Acei Отговорено Септември 16, 2009 Отговорено Септември 16, 2009 (Редактирано) ако ти е хванала окото, ръката и душата просто я взимаи като си купувах моята се колебаех точно между тази и една друга с флоид е при мене другата надделя Редактирано Септември 16, 2009 от Acei Цитирай
Dball Отговорено Септември 16, 2009 Отговорено Септември 16, 2009 ок де ами тази колко струваше да не би той да я е объракал от евро в лева щото не вярам да има магазин дето да минава томан Цитирай
Death Отговорено Септември 16, 2009 Отговорено Септември 16, 2009 Момчето най-вероятно говори за тази китара http://www.visiarts.net/catalog/product_in...roducts_id=4314 Цитирай
SLASH588 Отговорено Септември 16, 2009 Отговорено Септември 16, 2009 хмм да страно можеби говори за тази http://www.thomann.de/gb/ibanez_grg270b_bkn.htm или тази http://www.thomann.de/gb/ibanez_rgr321exbk.htm но поради ценовата разлика малко вероятно Цитирай
The Muksinator Отговорено Септември 16, 2009 Автор Отговорено Септември 16, 2009 (Редактирано) Хм, може и да съм се объркал. Утре пак ще мина и ще видя какъв е точният модел. Acei, каква е тази китара, за която говориш ти (тази, която си си купил)? Редактирано Септември 16, 2009 от The Muksinator Цитирай
Icarus Отговорено Септември 17, 2009 Отговорено Септември 17, 2009 ^xxxx-a в Пловдив е преместен, не затворен. Вече къде точно трябва да каже някой от колегите от Пловдив. А този ибанец явно наистина ти е харесал, така че не го мисли и го вземай. Другият вариант е нещо втора ръка, тъй като за 600-700 кинта има доста добри оферти. Но ако искаш китарката ти да е новичка - не го мисли чак толкова Цитирай
slavito_ Отговорено Септември 17, 2009 Отговорено Септември 17, 2009 китарата ибанез е страхотна ... още когато нямах китара се бях спрял на нея, но сега имам друга китара peavey... доста ъпгреидната и мн ми харесва от съфорумец от моя град и до сега поддържаме връзка .. съветвам те ако си се спрял на Ibanez да се поровичкаш във форума някой ще продава ибанез няма да съжаляваш ! успех! Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Септември 17, 2009 Отговорено Септември 17, 2009 Нова китара с активни EMG-та за -700 лева ? Възможно ли е и да се побърквам ли ? Цитирай
WenzelWeck Отговорено Септември 17, 2009 Отговорено Септември 17, 2009 Всеки решава за себе си ,поогледай още малко ии се поразрови във Форума и след като си сигурен вече купувай...Иначе Ибанеза е страхотен ,мислех да си зимам същия ,но предпочитам китарка с тремоло аре успех )) Цитирай
The Muksinator Отговорено Септември 17, 2009 Автор Отговорено Септември 17, 2009 Нова китара с активни EMG-та за -700 лева ? Възможно ли е и да се побърквам ли ? Първо, какво е EMG? А моделът е с два двойни адаптера. Но сайтът на Ибанец не работи и не мога да пусна линк. След малко ще опитам пак. Цитирай
JACKASS Отговорено Септември 17, 2009 Отговорено Септември 17, 2009 EMG - марка китарни адаптери http://www.emgpickups.com/ А вече темата за активни/пасивни адаптери е малко по-дълга и с малко търсене във форума ще намериш достатъчно инфо ^xxxx-a в Пловдив е преместен, не затворен. Вече къде точно трябва да каже някой от колегите от Пловдив. А този ибанец явно наистина ти е харесал, така че не го мисли и го вземай. Другият вариант е нещо втора ръка, тъй като за 600-700 кинта има доста добри оферти. Но ако искаш китарката ти да е новичка - не го мисли чак толкова Да , преместен е точната дума Последно когато бях там , попитах защо се дава под наем и отговора беше , че магазинът се мести на Гладстон (някъде). Цитирай
synyster_vengeance Отговорено Септември 18, 2009 Отговорено Септември 18, 2009 моля ви се уточнете за кой модел китара става въпрос защото тази rgt6exfx e супер жестока и за под 1000 лв я купувам веднага а ако случайно става въпрос за rg321 аз имам такава, идеална е и е на точно тази цена ( трябва да си направим Ibanez фен клуб тука освен ако вече няма) Цитирай
The Muksinator Отговорено Септември 18, 2009 Автор Отговорено Септември 18, 2009 Взех я - Ibanez RG321MH. Не е тази от сайта, то я няма там даже тая. И един Line 6 ъъъ... комбинатор. Баси, тва има толкова ефекти, че... самото то е цяла наука ебази... досега с него си играх, не съм изсвирил нищо, само дрънкам, то... баси... :crazy: Цитирай
Recommended Posts