Jump to content
Българският форум за музиканти

The Muksinator

новаци
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

The Muksinator's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Това мнение трябва да послушам защото? То свърши вече де, ама...
  2. Взех я - Ibanez RG321MH. Не е тази от сайта, то я няма там даже тая. И един Line 6 ъъъ... комбинатор. Баси, тва има толкова ефекти, че... самото то е цяла наука ебази... досега с него си играх, не съм изсвирил нищо, само дрънкам, то... баси... :crazy:
  3. Първо, какво е EMG? А моделът е с два двойни адаптера. Но сайтът на Ибанец не работи и не мога да пусна линк. След малко ще опитам пак.
  4. Хм, може и да съм се объркал. Утре пак ще мина и ще видя какъв е точният модел. Acei, каква е тази китара, за която говориш ти (тази, която си си купил)?
  5. Здравейте, пичове и мадами. Дойде време за пазаруване на китара за... ъъ, свирене. Начинаещ съм, на нея планирам да се уча - за момента не знам много от Орфейката (вградени дисторшън и драйв от баща ми ), но се надявам, че с тази сладурана ще вървя нагоре. 630 кинта, пробвах я, страшно ми хареса - удобна, мекичка, саунда плътен, респектиращ и в същото време може да си свириш тихичко и лекичко. Пробвах някакви Ямахи, но... някак дървено звучат, в сравнение с Ибанеца, а и не мога да се доверя на фирма, която прави и мотори, и китари. Отделно че определено не ме дървят (сори ако се чувства обиден някой). Пробвах преди време един Скуайър Страт от xxxx, който ми беше хванал окото, но сега и без това го затвориха, а след като пробвах сладураната, не си мисля много за него. Според мен, като за възможностите на Пловдив и моите лични, това е най-доброто. Може би ще намеря някъде (ПЛОВДИВ!) по-добро и затова пускам и тази темичка да видим можете ли да ми дадете полезно съветче.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.