Jump to content
Българският форум за музиканти

Моля помогнете


Recommended Posts

Ако някои може да ми помогне ... не разбирам от барабани но искам да си купя комплект (от близо половин година ходя на уроци) ако можете да ме посаветвате с избора (марката на барабаните ... с две думи всичко .. :headbang: )

 

Намерих един продавач на използвани барабани REMO с 1 нисък том том 2 тома 1 каса 20ка и малкото барабанче е Yamaha OAK custom без стоика кожите са ремо също и стоика за раид чинел няма педал за касата няма и чинели няма... цвета на барабаните е вишнево червен запазени са и доколкото разбрах барабаните са били за сцена (сериозни) ама и цената която ми искат е 1500 лева и затова исках да се допитам до някого по - опитен ...

 

и ако имате някакви по - добри оферти за използвани барабани в добро състояние за подобна цена моля пишете

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здраво приятел.

Виж сега REMO е марка при която почти няма нещо което да не звучи. И барабанчето е скъпо, но трябва да се поинтересуваш каква серия са барабаните, защото цената наистина е сериозна. Пък и като почти няма хардуер и чинели...... абе приготви още толкова.

Питай за модела пък ако може и някъква снимка да се види сигурно ще може и да се прецини.

Айде жив и здрав. :godbless:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лично аз ако бях на твое място, а вече съм бил там, бих се насочил към по-евтин инструмент. Доколкото знам има разни Мапекси за по 1000лв пълен комплект със стойки и т.н.. Мисля, че са доста добри за начинаещи като теб. Другия вариант е да се поразтърсиш тук във форума в раздел "Продавам", където изпадат нелоши оферти за барабани втора употреба. Със сигурност ще намериш нещо на половин цена от това, което ти предлага този човек. А ако имаш много пари и се чудиш какво да ги правиш, по-добре си купи нещо ново и читаво. В България не можеш да намериш много марки барабани така че избора ще ти е малко огарничен. Ако имаш вариант да си внесеш барабани от чужбина, избора ти може да бъде много по-голям и то на добра цена. Провери също така и раздела за музикални магазини в България.

Дано да съм ти бил полезен.

Успех! :godbless:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма нужда да се инвистира в евтино, ако мове да си позволиш класен сет, много по стойностен от някъкви МАpex - Си. А и скъпия сет държи инвистицията и стойноста си почти винаги. Може по - лесно да се продаде, пък и по - лесно се учиш.

Това си е мое мнение и не ангажирам никого.

Поздрави. ;):virtuoz::cheers2::headbang::hysterical:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какъв сет ти трябва точно, спрял ли си се на някаква конкретна конфигурация? Колко каси, томове, флорове, соло барабани и т.н. Барабани много и разнообразни но цената зависи и от това колко е голям сета ти. Колкото по-малък толкова по-евтино. Поне аз така мисля! Успех с покупката! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако имате някакви по - добри оферти за използвани барабани в добро състояние за подобна цена моля пишете

 

баце тая тема е за раздел "купувам".пусни я там и все някой ще предложи оферта(и).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нисък до среден клас най-много момък.Това което се предлага в българия е напълно достатъчно. Първо се допитай до човека при който ходиш на уроци. Тук с този въпрос ще се объркаш повече. Има хора които наистина биха ти помогнали но има и такива дърдорковци знаещи за истините в живота които ти говорят за инвестиции и класни барабани различни от някакви мапекси и че ще се научиш по-бързо на скъпи барабани, които ще те объркат повече. Ти си начинаещ, купи си барабани на които ще се учиш ( за начинаещи), купи си практис падове, дай повече пари за уроци и т.н. Имай предвид че живот и здраве като направиш банда и влезнеш в бг клуб ще лепиш тиксо независимо с какви барабани си. А дори и навън да излезеш пак ще стигнеш до такива дертове. Високите класове са за престиж мой човек, щото ако посвириш петнадесетина години и хората няма да разберат как си барабанист от толкова години имаш претенции че си добър а пък свириш с ефтини барабани. Успехът все пак се измерва с пари. Неможе успял бизнесмен с голф 3. Ако искаш ще ти покажа счупен хардуер на Сонор и Ямаха, кажи. Но зависи естествено кой дава парите и дали ще трябва да показваш резултати пропорционални на вложените средства. И амати ще ти свършат работа, но няма да издържиш на натиска че си се прецакал с тази толкова оплюта марка. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря на всички за съдеиствието . Както казах съм начинаещ искам като си копувам барабани веднуж да копувам някои спомена да питам учителя си ами тои ги продава и затова искам съвет ... благодаря ви отново

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Човече.....ако си от София мога да те насоча за магазин примерно;) за тва не е лошо да си кажеш:):) А офертата за която говориш нещо има сбъркано според мен;) Виждал ли си ги? снимки поне? моя съвет е да не бързаш, ама никак даже!!! И 1500 никак не са много, така че после ще ги продадеш ама у шестък дето се казва......за тези кинти ще си вземеш нови, прилични барабани от магазин!!! Не бързай- мн се дразня някой " разбирач " като се опитва да пре...бе някого :crying: Българите за тва сме си се на червено, щото винаги сме " успяли " да минем някого..... :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всъщност съм от Варна пък за снимки ако успея да ги снимам ще кача... аз пък си мислех че за толкова пари нови барабани хубави няма :/ затова се насочих към употребявани инстументи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е точно така, Мапекс предлагат супер дръмчета на готини цени. Специално за барабани гледам, че продават доста скъпичко разни модели 2-ра ръка...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.