Heartman Отговорено Септември 18, 2009 Отговорено Септември 18, 2009 @ciriljhonson много готини бленди и хубаво свирене Винаги съм се чудел на каква музика танцува детето от аватара на ultramega и сега ми светна че е боса нова Цитирай
Ивелин Отговорено Септември 19, 2009 Отговорено Септември 19, 2009 Пихме бири с един приятел и се ровихме из форума и той изджеми с кухарката - цък Цитирай
indy Отговорено Септември 19, 2009 Отговорено Септември 19, 2009 O, това соло изключително много ми хареса. Браво! Цитирай
ultramega Отговорено Септември 19, 2009 Автор Отговорено Септември 19, 2009 Пихме бири с един приятел и се ровихме из форума и той изджеми с кухарката - цък Кайто пие бира, тук се спира Много ми хареса, как свири приятеля ти indy, чакам твоето включване с нетърпение. Цитирай
ciriljhonson Отговорено Септември 19, 2009 Отговорено Септември 19, 2009 Ивелин, стисни ръката на твоя приятел, доста добро включване е направил. Явно рецептата е повече бира в добра компания. П.П.Що се отнася до блендите в моя конфитюр, то те са взети готови от Guitar Rig 3 и с малко окастряне и корекции се получи онова там по-горе. Цитирай
RockoBG Отговорено Септември 20, 2009 Отговорено Септември 20, 2009 (Редактирано) "Извадих китарата от праха..." и толкоз. След месец и половина отсъствие това е... иначе много готина темичка Редактирано Септември 20, 2009 от RockoBG Цитирай
Recommended Posts