Jump to content
Българският форум за музиканти

о.О-oooo-О.о


Kurt Uvash

Recommended Posts

Мисля че не. Прекалено е ново. Всъщност за мен са познати неща, но самото филмче е доста добре направено като визия. Даже мисля, че в колибка има само един филм за тези неща в две части, но също няма субтитри. Изобщо... пълно инофрмационно затъмнение. :(

 

Да не говорим по Дискавъри какви глупости дават по тая тема. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Втория...

Доколкото знам аз Карл Сейгън е внесъл една поправката в направения от изследователите "житен кръг" преди да го пуснат. Във видеото са и двата, дето ги съпоставят, мисля че е след средата на филмчето. :godbless:

 

image007.jpg

 

Виж тук:

 

И това също, според мен доста техническо обяснение, но няма как. Това е долната част на "кръга-отговор". Тук към 4-тата минута na 3-тата част започва разказа за двата кръка, изпратения от нас и отговора им:

 

Това обаче е много странно, защото в кръга с диска и съществото, което го държи, в който се казва:

"Beware the bearers of FALSE gifts & their BROKEN PROMISES.Much PAIN but

still time. (Damaged Word). There is GOOD out there.We OPpose DECEPTION.

Conduit CLOSING (bell sound)"

 

crabwood2002.1.jpg

 

Гласи нещо такова: "Пазете се от тези, които дават лоши дарове и правят празни обещания. Голяма болка, но все още има време. (развалена дума). Навън (или отвъд, или "някъде там") е добре. Противопоставяме се на заблудата. Каналът се затваря. (звън)"

 

Изображението на диска съдържа цифров код, който може да бъде проебразуван в ACSII симвилния стандарт, който е от началото на 60-те години, но се използва и до днес. Това е което мен много ме озадачава... защото по някакъв начин "те" трябва да са имали представа за този символен стандарт на кодировка. Ако изобщо "те" ги вършат тия неща де. :slap:

Това което мисля аз, е че тези същества са направили опит да се свържат с "големите клечки" на нашето време, но не са имали особен успех. От друга страна няма как да мислим, че това може да са същества само от една раса, която никак няма човешки облик, което е в противоречие с цялата история (религиозни писания дори) на това какви сме ние. Има достатъчно свидетели (смятащи се за такива), които твърдят, че има "извънземни" приличащи в огромна степен на нас като хора и други съвсем леко по-различни.

 

Накрая обаче можем да приемем, че след някакъв предполагаем неуспех на "нашите важни клечки" да установят траен контакт, са започнали фалшиви представяния на извънземни действия. Според мен всичко се засилва след така наречената ядрена революция от началото на миналия век. Още в средновековни картини има рисунки на НЛО и житни кръгове и "светлини в полята", но явно нещо трябва да е отприщило желанието за "вникване в атома" на материята. От хилядолетия е зивестно, че малки промени в човешката прдстава за света носят огромни последици, като започнем от Плода на Познанието в Библията.

 

Дано някой ден се разбере какво е цялото това нещо. Според мен обаче, приказките че, видиш ли, "важните клечки" си измислят извънземните, само да занимават хората с щуротии и зрелища, са несъстоятелни. Защото нито при аборигените и индианците, нито при племената на африка е имало хора с вратовръзки и служби в Правителство или нещо подобно. Тия неща са много стари.

 

Което не изклюва, част от тях да са пълна лъжлива постановка. Каквато са "самолетите", дето се разбиха в Световния Търговски Център. :)

Или като тези кретенизми:

 

pacman_20cropcircle_small.jpg

 

crop_circles.jpg

 

Ако се върнем към текста от диска, може би имат предвид тези лъжливи "кръгове" като... deception! :)

Но тя глупостта...

Редактирано от Kurt Uvash
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според сайтът, който kolio_k предлага (между другото изключително добре направен сайт и хич не е като повечето на изследователите на истинския феномен), това са необходимите инструменти за да се направи който и да е житен кръг - през нощта, с уреди за нощно виждане.

 

 

 

tools.jpg

 

1. Стебло-прегъвач: 180 см., сгъваем.

2. Стебло-прегъвач, 120 см. стъпки, единичен.

3. Ролка от найлонова струна (корда).

4. 60 см. пръчкови маркери.

5. 30 м. ролетка.

6. Инфра-ред уреди за нощно виждане.

7. Овеси

8. Карта (за мястото и геометрията на кръга)

 

Този сайт се сгромолясва само с едно нещо. Електромагнитните аномалии в кръговете и топлинното микровълново удължаване на свежите стъбла или образуването на малки дупчици през които излиза загрятата вътрешност при старите стебла.

Което е още по-явното, че тези зевзеци могат да направят нищо повече от Pacman, Kitty или Middle Finger, е това, че в сайтът им няма нищо, което да доказва, че те наистина могат да направят, ако трябва дори реплика на някой от кръговете с всичките му особености. Просто има снимки и клипчета как в нощта се прокрадват в полята и толкова. А... и подкана да си купим книгата-упътване и помощните инструменти, за да си правим и ние кръгове.

 

За разлика от ето това видео (всеки сам избира дали да вярва, че е монтаж с Premiere или е истински заснето):

 

тези пранкове (от думата prank = шега) могат да ни покажат само това:

 

Ако има някъде видео за това как успяват да направят някой фрактал на Джулия или Кох, да не говорим за Менделброт или пък лица на същества с дискове и точни кодировки на символи в сантиметри, а не само да тъпчат кръгчета, пакмани или "средни пръсти", бих бил заинтересуван да го видя.

 

В YouTube намерих само такива фишеци:

 

А това е наистина впечатляващо:

няколко часа тъпчат, тъпчат, дават ни само един делта-планер, който уж снима (но защо не дадоха кадри от делта-планера, докато кретените са долу и се бъхтат) и накрая... ами снимка на някакъв готов кръг!? Къде са кадрите от делта-планера докато го правят във фази "този" кръг?! Няма ги...

 

:greenangel:

 

Но тя нали глупостта...

Редактирано от Kurt Uvash
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пробвах да отворя някои от по горните клипчета, но просто не става,липсват,

ERROR OCCURRED! Интересно ЗАЩО?!

Редактирано от Odd Future
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз не мога да разбера защо всички разни послания (ако са реални) винаги са някак закодирани, неразбираеми и прочие.

 

Ми като са толкова напреднали, не биха ли могли да вземат да научат един земен език и да напишат един свестен и разбираем надпис ако ще и на Луната да е.

Нещо простичко поне...например "Вие сте тъпи копелета и скоро ще се самовзривите бре, ей", а не да си рисуваме кръгчета и да си показваме кои колко познава математиката, числото Пи и тем подобни универсални значи, теореми и т.н.

 

Може би някакво обяснение е, че тези знаци не са персонализирани за нас, а са предназначени за всяка планета или каквото там има... Т.е. не го правят доближавайки се до Земята, а някак дистанционно..с лъч, енергия и т.н. която облъчва всички планети. Но тогава не навсякъде има жита и нивички.

 

Просто ми се искаше да е по-простичко.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Зашо пък не се раждаме научени, щеше да е много по-простичко. Ама нейсе. Ако няма кой да обясни нещо на едно малко дете, то би го възприелно просто по негов си начин или не би го възприело въобще, както ние не възприемаме ''кода" на кръговете.

Ще умра от кеф, ако извънземните са го правили през цялото време просто нa ебавка. Ще а много Дъглас Адамс-ко. :punk_guitar:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С типично човешката си представа се опитваме да си обясним как и защо аджеба други явно интелигентни същества като нас не комуникират с нашите графични символи, звуци и прочее. Все едно китовете да се чудят що не комуникираме с тях на инфра-или ултра звукови честоти. Толкова е просто за тях, а па нали ние уж сме по-интелигентни... на Луната 'одихме!

Дриго е това, че се счита: "Абе те ако са искали досега да си ни премахнали! Значи са добри.". Наивно е да се мисли така, защото може и просто да им трябваме за техните си цели, а мое да не е нито едното, нито другото.

Има редица теми свързани с тази или покрай нея. Те са темите за електро-магнетизма и природата на вакуума (не тоя от лепките за кърпи в банята), геометрията на материята на квантово ниво (или квантово-механично, макар че механично е много условно). Ние схващаме механиката по материален начин. На микро ниво обаче това е електро-магнитен принцип и той е заобиколим. На теория - да минаваме през стени, което също е леко измислено, защото тогава и ще потъваме в земята, ако в това ни състояние ще ни действа и гравитацията (което е спорно, защото и тя има същата електро-магнитна природа). И така ситгаме до темата за гравитацията, за светлината, за времето като физично понятие, за мисълта и спомените, функцията на мозъка и тялото като вместилище на така наречената "живителна енергия и свободна воля". Изобщо цялата човешка природа е дискутируема покрай този феномен с извънземните.

 

Напълно възможно е те и да не се занимават с нас, а това да са фалшиви постановки на хора с достатъчно влияние и познания (получени вероятно също от чуждопланетни същества) по една или друга причина, за да извършват масова психоза и примерно да си предизвикват обществени катаклизми и клизми. Няма невъзможни неща. Спекулата по темата е безгранична. Парадигмата е: тях ги има - тях ги няма. Първата е вярната, защото ако в последните години век, два има обществени институции оторизирани с власт, в древността е нямало такива, а скални рисунки доказват недвусмислено, че "посещения" е имало и преди.

 

Аз лично съм на мнение, че расите на нашата планета и дори отделни народи, са с произход от точно определена чуждоемна раса. Не изключвам варианта някои народи да са с произход от местен вид в съчетание с чуждоземен (най-вероятно цялото човечество има такъв произход), като ние сме вероятно някоя от поредните популации на тази планета. Като доказателство мога да представя темата за дискутиране защо всички останали видове изглеждат еднакво (тигър и тигър са еднакви, може би само цвят на козината, жираф и жираф, риба и риба от даден вид). Само ние хората сме различни. Да, знам че и акулата и попчето са риби и са доста различни, както и негър и китаец, но попче и поче са еднакви, докато китаец и китаец - не. Това ми е мисълта.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:) Абе големи сте филмари. Тва форум за уфолози ли е или кво? Разделите, свързани с музика са най-малко посещавани. :) Редактирано от Monni
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.