Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

При известно количество късмет и добро стечение на обстоятелствата през август ще ходя до Хамбург да го гледам. Агента му ми отговори, че ако идвам чак от България, за да го гледам - ще ми запазят билет със сигурност. На 13-ти юни става на 30...тепърва ще се споменава неговото име.

Редактирано от Sasho_Crasho
Отговорено

^ Яко! Гледай да го докараш в БГ. А за нас - остава предстоящото DVD на Modern Drummer Festival 2010. И The Language of Drums, разбира се...

Отговорено

При известно количество късмет и добро стечение на обстоятелствата през август ще ходя до Хамбург да го гледам. Агента му ми отговори, че ако идвам чак от България, за да го гледам - ще ми запазят билет със сигурност. На 13-ти юни става на 30...тепърва ще се споменава неговото име.

:icon_shithappens: Пожелавам ти от сърце да го гледаш на живо!!!

Един приятел в тубата го е гледал доста пъти на живо и ми сподели, че свиренето му е умопомрачително силно. То на видео да го гледаш е втрештително, меко казано, с какъв замах и с каква свобода на силата си свири, пък какво ли остава да се чуе и види и усети на живо.

Пускам и нещо по-странично от големите имена... Малко old-school feat. blues импровизация... Ще се убедите, че шведите са наистина адски талантливи:

http://www.youtube.com/watch?v=Vk_7iIwWFAc

• 2 weeks later...
Отговорено
http://www.youtube.com/watch?v=A8PhLxpDBBM

Какво ще кажете за основата на солото във втората част и полиритмите... !!! ??? :mellow:

Много е добър тоя пичага.Не го знаех,благодаря ,че ми го показа.

Наистина се справя доста добре