Yo The Real Отговорено Януари 28, 2010 Отговорено Януари 28, 2010 Dave Grohl ! Млати! Lars Ulrich ! Бумкай! Даже Grohl повече ме кефи как се мята... но иначе Ларс е цар на простотиите. Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Януари 28, 2010 Отговорено Януари 28, 2010 Даже Grohl повече ме кефи как се мята... но иначе Ларс е цар на простотиите. Ларс-а е антика,какво те кефи в него? Цитирай
visorski Отговорено Януари 28, 2010 Отговорено Януари 28, 2010 Ларс-а е антика,какво те кефи в него? +1 Цитирай
Ryder Отговорено Февруари 3, 2010 Отговорено Февруари 3, 2010 Аз не разбирам как може в една и съща класация да присъстват Фарс Улрих и Дейв Уекъл и Уекъл да е пети, а Марс първи. Shocked and amazed съм.Няма смисъл да си "шокед" и "амазед:.Ларс Улрих заслужава да е на първо място.Но пък Джоуи Джордсън е по добър. Цитирай
Drone Отговорено Февруари 4, 2010 Отговорено Февруари 4, 2010 (Редактирано) Е няма как да ги сравнявате.Едното е траш другото е лек дет метъл. http://www.youtube.com/watch?v=nYCn-DRGt9U Редактирано Февруари 4, 2010 от Drone Цитирай
Sasho_Crasho Отговорено Февруари 4, 2010 Отговорено Февруари 4, 2010 И простотията за да прогресира тотално, трябва тук някъде да се изцепи наново,че Стив Гад бил некадърен. Цитирай
just_drummer Отговорено Февруари 4, 2010 Отговорено Февруари 4, 2010 Като говорим за бързи каси . Цитирай
NeonGod Отговорено Февруари 5, 2010 Отговорено Февруари 5, 2010 (Редактирано) да бе да Стив Гад некадърен сабайлен! по повод за тва типче Ларс ето нещо доста интересно горкия Ларс. Жал ми е за него! Да свириш с METALLICA на Download през 2004г. сигурно е било вълнуващо. Да. Показах им как се прави! Без да проявявам неуважение към Lars, понеже той е страхотен и много готин тип, но той трябва да прекара седмица с мен в къщата ми и да посвирим. Бих могъл да му покажа. Да разпуснем, да пием по кафе и да посвирим. Ха-ха-ха! Интервю Редактирано Февруари 5, 2010 от NeonGod Цитирай
visorski Отговорено Февруари 8, 2010 Отговорено Февруари 8, 2010 Като говорим за бързи каси . Гледай тука кво става: Цитирай
Drone Отговорено Февруари 9, 2010 Отговорено Февруари 9, 2010 (Редактирано) Айде 1 лайф http://www.youtube.com/watch?v=ZpYQ0BlDmY8...feature=related ПС:Гаси швабите.Тия постоянно имат няква убийствена публика,а ние тука мекия бараме само... Редактирано Февруари 9, 2010 от Drone Цитирай
just_drummer Отговорено Февруари 10, 2010 Отговорено Февруари 10, 2010 Като говорим за бързи каси . Гледай тука кво става: Е братче, бате Георги всеки го знае . Айде и аз да ти отговоря Цитирай
Recommended Posts