niki123bg Отговорено Март 15, 2008 Отговорено Март 15, 2008 Преди време имаше в xxxx падове на HQ. Моя го взех от U.K., тук беше с една идея по-евтин. Цитирай
vihro Отговорено Март 15, 2008 Отговорено Март 15, 2008 Не се прецаквайте да си вземате HQ,АКО са по-скъпи от тези на Про марк.Аз се прекарах да се подведа по надписа "real feel"/от малоумие най-вероятно/ без да пробвам Про марк,защото когато съм го купувал в Корея цената на HQ-то беше по-висока.Качеството на изработката и усещането за мен, беше абсолютно едно и също-и двата са един и същи "feel",че не е "real" то е ясно Цитирай
simon Отговорено Март 15, 2008 Отговорено Март 15, 2008 А какви са разликите между Eванса и Про Марк? Цитирай
simon Отговорено Юни 28, 2008 Отговорено Юни 28, 2008 Някой случайно да има този пад на Ремо. Да сподели дали си заслужава да си взема такъв. Днес обикалях магазините във Варна и намерих само този модел. Така, че нямам много избор, но все пак... Цитирай
GroOveR Отговорено Юни 28, 2008 Отговорено Юни 28, 2008 (Редактирано) Аз имам такъв пад на REMO.Не е лош,от една страна е готино,че е с кожа,от друга страна не е,защото отскача 2 пъти по-малко от падовете на Vic Firth и Pro Mark,а целта на начинаещия или трениращия е да не губи чувството за движение на палката.Има и още нещо,което не ми харесва и то е,че се чува твърде силно,което не е плюс.Като се има предвид,че повече от 70 % от техниката си съм я постигнал на пад,трябва да кажа,че всеки уважаващ себе си и ръцете си барабанист трябва да има такова чудо на техниката.С една дума - никога не съм харесвал марката REMO за какъвто и продукт да става дума,така че по-добре залепете 3-4 мм гума върху дървена дъска и ще ви свърши по-добра работа!Успех Редактирано Юни 28, 2008 от ^Drum_Master^ Цитирай
drummer_93 Отговорено Юни 29, 2008 Отговорено Юни 29, 2008 по-добре залепете 3-4 мм гума върху дървена дъска и ще ви свърши по-добра работа!Успех Така си е.Аз си направих такъв пад и съм много доволен-редовно си бича на него Даже сега мисля да полопам малко Цитирай
a1RwalK Отговорено Юни 29, 2008 Отговорено Юни 29, 2008 Моите падове представляват дебела енциклопедия със залепена гума от хилки за тенис на маса Цитирай
heddi Отговорено Юни 30, 2008 Отговорено Юни 30, 2008 Аз имам един Vic Firth D12. Доста съм доволен, сравнително тих е, а отскока на палката е доста приличен.. препоръчвам го Цитирай
ilianski Отговорено Юли 1, 2008 Отговорено Юли 1, 2008 Аз ползвам саморъчно направен пад и си го слагам, на солото и си свиря. Предимно правя загрявки на него или ако искам тихо да репетирам докато някой друг има работа и така да не преча. Цитирай
evans Отговорено Юли 3, 2008 Отговорено Юли 3, 2008 Някой случайно да има този пад на Ремо. Да сподели дали си заслужава да си взема такъв. Днес обикалях магазините във Варна и намерих само този модел. Така, че нямам много избор, но все пак...Аз имам такова и не е лошо,взех си го миналата седмица,обаче трябва да си взема и стойка, защото е малко неъдобно да се свири Цитирай
simon Отговорено Юли 4, 2008 Отговорено Юли 4, 2008 Най-накрая реших да си направя сам и се получи добре Исках да е достатъчно тих затова не взех този на ремо. Пък и ми излезна доста по тънко от към цена Ето как изглежда Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Юли 5, 2008 Отговорено Юли 5, 2008 Супер simon, а червената и черната работа от какъв матерял са? Цитирай
simon Отговорено Юли 6, 2008 Отговорено Юли 6, 2008 Дървото е от бук - кухненска дъска за рязане (взех я от Практикер за 7лв.) А за гума ползвах две подложки за мишка ( в Технополис ги има за 2.50лв.) Който иска може да опита да си направи. Цитирай
Recommended Posts