debelak78 Отговорено Август 20, 2009 Автор Отговорено Август 20, 2009 Мерси на всички които се отзоваха ...... друг път ще си знам че който бърза далече не стига!Вчера с един траф от 220> на 110v си използвах оригиналното захранване и всичко беше на 6,процесора цепи само дето ми е първия и сега ще падне разучаване .... хахахахаха ..... между другото това трафче си го взех за 7 кинта от един магазин на бул.Гоце Делчев в София "елимпекс" мисля се казваше магазина имаше доста такива неща и мисля че ще са по евтини от Конрад понеже по малко го знаят ....това е ....... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 20, 2009 Отговорено Август 20, 2009 Цената е супер, ма зависи и колко е мощността и дали ще стигне за конкретната джаджа. Както и предвид кЕтайския произход да се остави лееек резерв. Все пак е редно да се съобразят тия неща. Цитирай
debelak78 Отговорено Август 20, 2009 Автор Отговорено Август 20, 2009 Цената е супер, ма зависи и колко е мощността и дали ще стигне за конкретната джаджа. Както и предвид кЕтайския произход да се остави лееек резерв. Все пак е редно да се съобразят тия неща. Ами имах на предвид съвета на fluti ,че един 20 ватов ще ми свърши работа този който си го купих е 50w имаше и по-мощни съответно бяха по скъпи.Наистина трябва да се съобразяват тези неща за китайския произход и т.н. ... ;-) Цитирай
wqwrrr Отговорено Юни 6, 2010 Отговорено Юни 6, 2010 Виждам, че вече има подобна тема, затова реших да не отварям нова. И аз имам подобен проблем - намира ми се един Digitech RP350, чието захранване е в неизвестност. Под мястото за свързване пише 9V AC, 1.3A; което разбирам какво значи, но гугъл не можа да ми покаже български магазин, където да намеря подобно захранване. Та, въпросът ми е има ли начин да го подкарам и къде да търся? Цитирай
pavkundrii Отговорено Юни 6, 2010 Отговорено Юни 6, 2010 Виждам, че вече има подобна тема, затова реших да не отварям нова. И аз имам подобен проблем - намира ми се един Digitech RP350, чието захранване е в неизвестност. Под мястото за свързване пише 9V AC, 1.3A; което разбирам какво значи, но гугъл не можа да ми покаже български магазин, където да намеря подобно захранване. Та, въпросът ми е има ли начин да го подкарам и къде да търся? Ако не се лъжа проблема ти лесно ще се реши.Аз захранвам ефект диджитек дф7 със същото което ти описваш.Отиваш в практикер или произволен електричарски магазин и казваш на консултанта какво ти трябва.Важно е да е 1300 милиампера не по–малко,щом така пише,също да има опция ац или дц Навсякъде ги има по 10–15лв.Повечето могат да се регулират от 3 до 12 волта–наместваш го на 9 и Цитирай
pavkundrii Отговорено Юни 6, 2010 Отговорено Юни 6, 2010 Виждам, че вече има подобна тема, затова реших да не отварям нова. И аз имам подобен проблем - намира ми се един Digitech RP350, чието захранване е в неизвестност. Под мястото за свързване пише 9V AC, 1.3A; което разбирам какво значи, но гугъл не можа да ми покаже български магазин, където да намеря подобно захранване. Та, въпросът ми е има ли начин да го подкарам и къде да търся? Всъщност най–добре отиди в магазина,който избереш с книжката на ефекта и покажи на продавача параметрите–гарантирам ти ,че почти навсякъде продават това,което търсиш Цитирай
Nikifena Отговорено Юни 7, 2010 Отговорено Юни 7, 2010 ^ Практикер не е електричарски магазин. Не разчитай на продавач-консултантите. Те не могат да те посъветват правилно. Вервай ми! В България много трудно ще намериш АС траф, така че ти трябва да преправиш нещо готово. Прочети моето мнение от преди 2 години по-назад в темата. Цитирай
pavkundrii Отговорено Юни 7, 2010 Отговорено Юни 7, 2010 ^ Практикер не е електричарски магазин. Не разчитай на продавач-консултантите. Те не могат да те посъветват правилно. Вервай ми! В България много трудно ще намериш АС траф, така че ти трябва да преправиш нещо готово. Прочети моето мнение от преди 2 години по-назад в темата. да,най–добре послушай някой,който разбира.Моля да извините невежеството ми. Цитирай
TodorTodorov Отговорено Юни 12, 2010 Отговорено Юни 12, 2010 Digitech са малко шибана марка проФесори тъй като са капризни от към токове но пък от друга страна имат мн добър Съпорт ( пишеш до производителя за 2 3 дни ти отговарят) . Като притежател на такъв процесор ( GNX1) искам първо да благодаря на Nikifena който преди време ми беше правил траф за процесора 2 милиампера АЦ. моя проблем беше точно с тока просто като поседи малко и се рестартира . за адаптер ми бяха пратили някво адаптерче за ФАКС устройство сигурно по редица причини не го е захранвало както трябва с ток. в твоя проблем си мисля че ако ти светва дисплея и не се ресетва пробема не е в тока - провери дали няма някоя въртялка по него с надпис Волуме :Д а относно захранването което търсите в динакорд можете да намерите такова и то само с поръчка . другия вариант е от Холадния бях попаднал на един магазин но нали ви казвам още го карам с трафа които Николай ми направи регардс Цитирай
rocker_vn Отговорено Юни 12, 2010 Отговорено Юни 12, 2010 2 милиампера не вярвам да е, по скоро 2 ампера май имаш в пред вид регардс Цитирай
TodorTodorov Отговорено Юни 13, 2010 Отговорено Юни 13, 2010 (Редактирано) корект 2000 мили... Редактирано Юни 13, 2010 от TodorTodorov Цитирай
Recommended Posts