Iv4ata_GuItaR Публикувано Август 17, 2009 Share Публикувано Август 17, 2009 Утре ще си купувам звукова карта защото искам да свиря с Guitar Rig 3 и др. програми за китара засега съм се спрял на CREATIVE AUDIGY SE 7.1 24 BIT и CREATIVE X-FI mX XTREME AUDIO втората е по-скъпа затова искам да знам дали първата ще ми свърши работа за гитар риг 3 или ми препоръчайте нещо друго което ще свърши работа но в рамките на 70 лв. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Август 17, 2009 Share Отговорено Август 17, 2009 Абсолютно не се натиквай с Крейтив!!! И не търси по РС фирмите карта за музициране. Там продават ширпотребски гейм-карти. Тук в секцията "Продавам" има доста интересни предложения за истински аудио интерфейси от М-аудио, Е-му... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kurt Uvash Отговорено Август 17, 2009 Share Отговорено Август 17, 2009 За 70 кинта едва ли ще намери нещо по-добро от Creative, но нищо не преьи да пробва с пазарене. Аз съм с Creative Audigy 1. С kX driver. Просто е убиец и си върви екстра. Да не говорим за routing възможностите с тоя драйвер. Iv4ata_GuItaR, ако ми трябваше по-яка карта (щото не върви на моя комп да му слагам М-Аудио FireWire) щях да ти подаря моята. Но... Намери си карта (дайе за по-малко пари) от серията emu10k1 или emu10k2. С kX driver-a заспива. Сега съм на тотал латенция 20 мс. - приемливо е като за начални занимания на 768 семпъла за такт. Бива си го. И това сигурно (ако изобщо намериш Аudigy 1 или 2) за окоо 30 лв.. За непретенциозен музикант като мен си е екстричка. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Август 17, 2009 Share Отговорено Август 17, 2009 Прав си, но аз последното М-Аудио си го намерих за 70 лева, а всякакви сравнения с Аудиджи са просто смешни!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_mess Отговорено Август 28, 2009 Share Отговорено Август 28, 2009 Извинявам се, че пиша в тази тема, но според мен няма нужда да се създава нова за следното питане: Препоръчайте ми саунд карта за около 150 лв... моля! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BTZ Отговорено Август 28, 2009 Share Отговорено Август 28, 2009 M-Audio 2496 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_mess Отговорено Август 30, 2009 Share Отговорено Август 30, 2009 Данке! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bulby Отговорено Август 30, 2009 Share Отговорено Август 30, 2009 Baby Thomas - Мой приятел записва вкъщи с Creative X-fi Elite и трябва да ти кажа, че звука е много по-чист и с по-голяма динамика отколкото на бившата ми карта Audiophile 192. А и почти всичките ми познати, които се занимават сериозно със смесване и работят в студия, са на мнение, че дори евтиното E-mu 0404 PCI има доста по-добър звук от M-audio (изкл. са новите Profire модели), да не говорим за сравнения с аналогични продукти на RME, TC, Digidesign, Presonus и тн. На M-audio най-големия плюс са user friendly драйверите и това е. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts