Baby Thomas Публикувано Август 13, 2009 Share Публикувано Август 13, 2009 Линк Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Angelina Sekulova Отговорено Август 13, 2009 Share Отговорено Август 13, 2009 ^ Може би и в Курея... могат. По същество: Страхотно детенце - не просто гласовито, а много музикално и изразително, и надъхано! Настръхнах, честно! Мерси за линка! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kurt Uvash Отговорено Август 13, 2009 Share Отговорено Август 13, 2009 Много добре е обучено детето. А може пък и просто да си е с дарба. Но като знам как си отглеждат шахматисти, за музикалните им изпълнители просто ме страх да си помислям... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Гатьо Отговорено Август 13, 2009 Share Отговорено Август 13, 2009 Сигурно ли е, че не я дублират както наpавиха на олимпийските игри тия тигри бе?! Иначе и аз съм я чувал Бианка Раян, наистина много добре пее, но по принцип хич не е хубаво на такава малка възраст да си опичат струните. После като започне да й мутира гласа има голяма вероятност да го загуби. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Август 14, 2009 Автор Share Отговорено Август 14, 2009 [оффтопик] Angelina, не е правописна грешка. Така ме кефи да си ги пиша аз братята кЕтайци... [/оффтопик] П.П. Специално за Вас си редактирам заглавието. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts