Angelina Sekulova Отговорено Август 13, 2009 Отговорено Август 13, 2009 ^ Може би и в Курея... могат. По същество: Страхотно детенце - не просто гласовито, а много музикално и изразително, и надъхано! Настръхнах, честно! Мерси за линка! Цитирай
Kurt Uvash Отговорено Август 13, 2009 Отговорено Август 13, 2009 Много добре е обучено детето. А може пък и просто да си е с дарба. Но като знам как си отглеждат шахматисти, за музикалните им изпълнители просто ме страх да си помислям... Цитирай
Гатьо Отговорено Август 13, 2009 Отговорено Август 13, 2009 Сигурно ли е, че не я дублират както наpавиха на олимпийските игри тия тигри бе?! Иначе и аз съм я чувал Бианка Раян, наистина много добре пее, но по принцип хич не е хубаво на такава малка възраст да си опичат струните. После като започне да й мутира гласа има голяма вероятност да го загуби. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 14, 2009 Автор Отговорено Август 14, 2009 [оффтопик] Angelina, не е правописна грешка. Така ме кефи да си ги пиша аз братята кЕтайци... [/оффтопик] П.П. Специално за Вас си редактирам заглавието. Цитирай
Recommended Posts