apotapo Отговорено Август 17, 2009 Отговорено Август 17, 2009 ПОКЛОН пред таланта ти Може би от година не съм писал в този форум, но сега нямаше как да се въздържа. Цитирай
zanev 70 Отговорено Август 18, 2009 Отговорено Август 18, 2009 .... от теб приятелю чакам с нетърпение нещо авторско в тази стилистика ... иначе за човек с твоите възможности парчета от първия период на Д.Т. би трябвало да са като следобедна закуска и според резултата те наистина са .. още повече че отдавна се знае , че Кевин Муур е по скоро композитор и мистик отколкото инструменталист ... виж Джордан Рудес е друга работа .... както и да .... а иначе имаш приятен глас , пееш много вярно , усеща се рутина и школовка за което те поздравявам ... но както казах лично на мен ще ми е най интересно да направиш нещо авторско в тази или в сходна стилистика - щото особено по отношение на кийбордистите нещата в БГ на този етап са много зле .. за жалост никой не пое на сериозно щафетата от ФСБ .... пробвай ти ... е , малко по твърдичко от ФСБ ако е , ще е супер ... както казах нещо от типа на Д.Т. , Симфони екс или пък Спокс Биърд и от сорта ..... тъй де ..... а сега бъди жив и здрав и чакам с нетърпение . Цеко Цитирай
Ивелин Отговорено Август 18, 2009 Автор Отговорено Август 18, 2009 за жалост никой не пое на сериозно щафетата от ФСБ...пробвай ти Брато, настрьхнах от тези думи...СЕРИОЗНО!!! Цитирай
stevie wonder Отговорено Август 18, 2009 Отговорено Август 18, 2009 Ивелинииииииеееееее , ти си чудо на природата ! Цитирай
checho Отговорено Август 19, 2009 Отговорено Август 19, 2009 аз бих се изненадал, ако Ивелин пусне някое кофти изпълнение два дена постоянно слушам песента on \/ Цитирай
Ивелин Отговорено Август 19, 2009 Автор Отговорено Август 19, 2009 Може пак да драсна нещо на фалшивото пиано, щом толкова добре се приема! Цитирай
bras72 Отговорено Август 20, 2009 Отговорено Август 20, 2009 пианото е много хубаво песента е супер изпълнението е на истински музикант браво!! Цитирай
abn0rmal_J Отговорено Август 20, 2009 Отговорено Август 20, 2009 от 2 дена немога да спра да го слушам... браво! Цитирай
Ивелин Отговорено Август 20, 2009 Автор Отговорено Август 20, 2009 2 дена постоянно слушам песента 2 дена немога да спра да го слушам хаха - споко, утре ше ви писне... Всяко чудо трае 3 дни! Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Август 21, 2009 Отговорено Август 21, 2009 .... от теб приятелю чакам с нетърпение нещо авторско в тази стилистика ... Много истина има в това очакване и аз го споделям с нескрит оптимизъм! Цитирай
Бицев Отговорено Август 23, 2009 Отговорено Август 23, 2009 Класа! Абе ти, момче - с какво си губиш времето? Днес сме тука, утре може да ни няма - за кога отлагаш? (Онова, за кето свише ти е дадена дарба - временно! - и което дължиш на хората...) Най-сериозно: тези очаквания, изказани по-горе, не са само празни ласкателства между съфорумници. Think about it! Цитирай
Ивелин Отговорено Август 23, 2009 Автор Отговорено Август 23, 2009 (Редактирано) Абе вие май не правите разлика м/у инструменталист и композитор?! OK, юркачи! Ще пробвам. Ама ако ме оплюете, ще ви намеря кьде живеете... Редактирано Август 23, 2009 от Ивелин Цитирай
WenzelWeck Отговорено Септември 29, 2009 Отговорено Септември 29, 2009 КРАСОТА ,Тиатър са ми любимци ,а да чуя такъв добър кавър е направо наслада за ушите ми....имаш прекрасен глас и свириш мн хубаво Все така Цитирай
Heartman Отговорено Септември 29, 2009 Отговорено Септември 29, 2009 Наистина е много добро,прочуствено пеене и прекрасно пиано !!!Давай все така,наистина са малко хората които правят нещата толкова професионално!Лично на мен повече ми харесва гласа с този микрофон отколкото как се чува пианото,но и така е добре. Цитирай
Recommended Posts