Jump to content
Българският форум за музиканти

apotapo

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    kitara

apotapo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Kingdomx, благодаря за обстойния коментар. Радвам се че някой е забелязал смяната на ритъма. Значи има някакъв ефект, а не звучи като дефект black_waltz, вокала по образование е певец, но не и по месторабота , така че сигурно за това не ти звучи много сигурен, поради липса на време да поддържа гласа си, that's life!!! Радвам се че сте слушали парчето докрай и идеята ви е допаднала.
  2. Polyphony, ще предам на вокала, Радвам се че ви хареса не очаквах някой да я изслуша до края, записа е доста посредствен, (ако може даже да се нарече запис). Някой ден може и да бъде изсвирена с група, но ме съмнява да види бял свят. Благодаря ви че отделихте от времето си да анализирате това музикално недоносче.
  3. Ето я песента странна е на звучене не мога да определя стила, (ако въобще може да се говори за такъв). На места криви вокала, но е записван със скайп мик. за 5 лв. Надявам се да не ви увреди слуха http://www.4shared.com/file/174513865/6a2f..._lying_man.html
  4. apotapo

    Wait For Sleep

    ПОКЛОН пред таланта ти Може би от година не съм писал в този форум, но сега нямаше как да се въздържа.
  5. Страхотни пести. Браво. Много идея и много чувство. Дано видят бял свят.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.