bulby Публикувано Август 10, 2009 Публикувано Август 10, 2009 СЕМПЪЛ Бях тръгнал преди няколко месеца да правя парче, което да наподобява като звук и усещане по-късния период на King's X (Tape Head '98). Бързичко го зарязах недовършено, но ето семпъл да кажете звука как ви се струва. Използвах правена китара с PRS форма (25"), твърдо тяло, болт-он и Dimarzio PAF Pro на бридж адаптер ---> Behringer преамп ----> M-audio Audiophie 192 карта ---> Amplitube 2.1 Симулациите са маршалски крънч в левия канал и modern hi-gain амп с намален гейн и phaser ефект в десния канал. За солото не помня каква беше блендата, то е на no-name нек адаптера. Барабаните са Superior Drummer 2.0 Цитирай
Icarus Отговорено Август 11, 2009 Отговорено Август 11, 2009 Звукът като тембър е готин, но амплитюб никога не ми е харесвал, защото когато и аз съм се мъчил да правя звук с него, винаги китарата ми е звучала като със запушен нос, един вид. И тук го има нещо такова, въпреки че е много по-добре от моите опити. Иначе песничката звучи много добре - завърши я! Ще се радвам да я чуя Цитирай
Kurt Uvash Отговорено Август 11, 2009 Отговорено Август 11, 2009 Много приятно парче. Семпло и въздействащо. Напомня нещо средно между Katatonia и A Perfect Circle... като изключим солото. Звукът е екстра на китарите. Развърти този на барабаните. Много си личи "звука" на Superior 2.0. П.п. И махни солото, пък си го продължи както си е тръгнало. Цитирай
bulby Отговорено Август 11, 2009 Автор Отговорено Август 11, 2009 Ами то и бас няма в момента, принципно трябва да се заиграя, но сега разни други неща са ми в главата та ще видим Икарус - Ами аз пък само Amplitube май харесвам, Guitar Rig ми звучи много дигитално и бъгаво, на Revalver пък само някои симулации ми харесват. Бе друго си е с истинска лампа и як мик, но като няма и така става Цитирай
Icarus Отговорено Август 11, 2009 Отговорено Август 11, 2009 ^Бе аз и трите ги ръчках по едно време, и на трите не им хванах спатиите, и зае***х цялата работа. Така или иначе бива де Цитирай
sardaesox Отговорено Август 12, 2009 Отговорено Август 12, 2009 Супериора има добри банки,но иска мнооого бъзик,а аз нямам нерви за него-затова ползвам адитив дръмс.А иначе по мое мнение ГТР3 има по-добри драйвове.За дистовете мнението ми е по-друго-там също има голям потенциал,но е като супериора-може с готини да търсиш "идеалния" звук >Солото може да го пробваш с ревалвер 3-там на 1/18 има много добра симулация на лампи/ако търсиш този ефект/.И обърни внимание на микса-солото според мен трябва да е някъде около 12 часа-ама,айде стига съм додявал,то и аз щом взех да давам акъли,накъде отиват нещата.... Цитирай
Kurt Uvash Отговорено Август 12, 2009 Отговорено Август 12, 2009 ^ Абе хубаво, ама някой да знае пиниз как да си запазвам пресетите на тоя Revalver 3, щото като съм с обнародваната версия, нещо се запивам. П.П. На Лично съобщение, ако има познали верния отговор. Благодаря предварително! Цитирай
sardaesox Отговорено Август 12, 2009 Отговорено Август 12, 2009 И аз искам такова ЛС,обаче мноого ме съмнява.... Цитирай
DILETANT Отговорено Август 17, 2009 Отговорено Август 17, 2009 Айде и аз като един отявлен фен на King's X да се изкажа. Семпълът ми хареса, доста добре се е получил. Цитирай
bulby Отговорено Август 19, 2009 Автор Отговорено Август 19, 2009 ^ 10x man, определено съм мноооого далеч от Тай Тейбър и Дъг Пинник, но не пречи да опитваме Цитирай
разбойник Отговорено Август 19, 2009 Отговорено Август 19, 2009 Добре си им влязъл в кожата. Солото нарочно е пратено в единия канал и няма нужда да е "на 12" часа", но на мен ми идва силно, а и към края има нужда от пресвирване, май Липсват два канала бас - чист и с драйв. Довърши го - гот е! Ако не бързаш мога да пробвам да запиша някакъв бас отгоре, но след като ми върнат компютъра от ъпгрейд Цитирай
Black Bird Отговорено Август 19, 2009 Отговорено Август 19, 2009 Много ме кефи звука на китарите!!! Браво! Цитирай
Telerig Отговорено Август 19, 2009 Отговорено Август 19, 2009 Айде и аз като един отявлен фен на King's X да се изкажа.Семпълът ми хареса, доста добре се е получил И аз и аз... Цитирай
bulby Отговорено Август 20, 2009 Автор Отговорено Август 20, 2009 разбойник - Солото има нужда да го изсвири кадърен китарист Ще е яко да запишеш бас, само дето скоро не ми се очертава време да го работя това парче, понеже се занимавам с други неща. Цитирай
разбойник Отговорено Септември 17, 2009 Отговорено Септември 17, 2009 Мога да го запиша, пък ти го довършвай когато имаш време. Ако решиш драсни едно лично, че следващия път като се сетя да отворя тази тема може вече да имаме внуци Цитирай
Recommended Posts