Sieger Отговорено Ноември 17, 2005 Share Отговорено Ноември 17, 2005 Цяла нощ не съм спал, и цяла нощ някак ме беше страх да хвана китарата за да порастуша. Още съм в безтегловност и много не съм в час! Концерта беше абсолютна магия! Звука беше СУПЕР! Всеки един от четата на Вай се изяви прекрасно! (особено бат' Тони!) Всички парчета които исках да чуя ги чух! Абе незнам и аз какво да напиша... не съм на себе си! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Telerig Отговорено Ноември 17, 2005 Share Отговорено Ноември 17, 2005 Тотално размазване :headbang: ...що не бях купил цветя и аз Определено няма два еднакви концерта на този човек! А за Били и Тони просто..... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sieger Отговорено Ноември 17, 2005 Share Отговорено Ноември 17, 2005 Извинявам се, че пак пиша, но случайно някой от нашите да изкрещя: "I'm fuckin' ready!"? Получи се много яко. Забравих да кажа, че съм очарован от това как успява да забавлява публиката във всеки един момент, дори и когато не свири! Историята за Франк Запа ме разби! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wolfgang Отговорено Ноември 17, 2005 Share Отговорено Ноември 17, 2005 :stop: нищо кои знае кво ората излезнаа и си свършиаа работата перферктно всицки западняри го правят така за туи са велики това е основната причина, поради която не отидох на този концерт. не исках да разваля магията, която остана в мен след предишния .... (все пак бях зает, не си стоях в къщи :-D) но съм сигурен, че шоуто е било повече от страхотно! и все пак: свириха ли Incantation? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo Отговорено Ноември 17, 2005 Share Отговорено Ноември 17, 2005 Вай е най-добрия бе. Скоро никой няма да го стигне Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Ноември 17, 2005 Share Отговорено Ноември 17, 2005 Сигурно съм много прост ама ПИУ-Пиу ми се разминава с представата за музика. Да не говорим с тая з Рок, Хеви и т.н. китарни стилове. Виж Сардинас Кърти мивки! Пича си изключи китарката, свири на кухарка само с микрофон... Ами т'ва е... А Вай свири много, ама не разбрах какво и защо. Най-много се радвам че видях и слушах Били Шийн. Тоя удари в земята всички шивачи китаристи и то с пръсти. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sieger Отговорено Ноември 17, 2005 Share Отговорено Ноември 17, 2005 :stop: нищо кои знае кво ората излезнаа и си свършиаа работата перферктно всицки западняри го правят така за туи са велики това е основната причина, поради която не отидох на този концерт. не исках да разваля магията, която остана в мен след предишния .... (все пак бях зает, не си стоях в къщи :-D) но съм сигурен, че шоуто е било повече от страхотно! и все пак: свириха ли Incantation? Incantation не, но Freak Show Excess, която също е вдъхновена от България я изсвириха! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Bobolin Отговорено Ноември 17, 2005 Share Отговорено Ноември 17, 2005 Вай е най-добрия бе. Скоро никой няма да го стигне Еуфорията е хубаво нещо. Неподготвените изказвания - не. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Ноември 17, 2005 Share Отговорено Ноември 17, 2005 Вай е най-добрия бе. Скоро никой няма да го стигне Еуфорията е хубаво нещо. Неподготвените изказвания - не. Хора,спрете се! Това е музика,не спорт! Какво означава "добър","най-добър" ?! Споделяйте емоции от и за концерта,не изпадайте в излишни безплодни и до болка тривиално-банални спорове! Направо душевно-музикален оргазъм ме тресеше снощи! P.S. И си имам подписчета от Вай и Били Шиън! :twisted: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Ноември 17, 2005 Share Отговорено Ноември 17, 2005 (Редактирано) Най-много се радвам че видях и слушах Били Шийн. Тоя удари в земята всички шивачи китаристи и то с пръсти. тъп пост пуснах....ама и аз така се чувствам... Редактирано Ноември 17, 2005 от synchu Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Icarus Отговорено Ноември 17, 2005 Share Отговорено Ноември 17, 2005 Ми аз нямам какво да кажа, само ще споделя, че не знам къде съм и се радвам, че вчера нямах достъп до китарата си Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BlueZone Отговорено Ноември 17, 2005 Share Отговорено Ноември 17, 2005 Еми аз не знам дали изобщо има смисъл да пиша нещо...баси концерта...баси музикантите... Едно време такива неща ме сдухваха, но сега ме абмицират жестоко. Евала на тия хора! Така се прави музика и шоу! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ALBIREO Отговорено Ноември 17, 2005 Share Отговорено Ноември 17, 2005 Концерта беше изключителен. Тия музиканти могат да сложат в малкия си джоб всеки... Стив - бог на китарата Били - бог на баса Останалите - изключително добри музиканти - отличен концерт. С нетърпение чакам и ще следя за DVD-то, че да си го купя. Какво не ми хареса? Да, имаше и неприятна част. Купих си билет от 50 лева и бях най- отпред, точно до сцената, където бях и на концерта на Малмстийн . Концерта започна и малко след като засвири Вай, всички се изправихме и се залепихме за сцената - нормално, така е по рок концерти. Обаче - имаше един тип от охраната, който реши да се прави на мъж. По принцип всички от охраната ни "помолиха" да се отдръпнем от сцената, но този беше "специален". Той реши, че трябва да МЕ БУТА и да ме нарича НЕЩАСТНИК. През цялото време идваше и ни БЛЪСКАШЕ назад. Според мен това е недопостимо и смятам да се оплача лично на Ивайла Бакалова - така де, поне да се видя с нея ). Ако са искали да не се доближаваме до сцената да бяха сложили прегради - според мен отношението на този индивид е недопустимо. Опита се да ми провали концерта (но не успя) и няма да остане безнаказан. Защо е хубаво да си отпред? Като изключим удоволствието да те блъскат и нагрубяват от охраната, другото най- хубаво е, че се здрависах с всички, имам си перце и други такива . Изключителен концерт! Следващия път като дойде пак ще отида и пак ще съм отпред Вярно е, че звука там не е особено добър, НО - винаги мога да си пусна записите и да си го чуя както трябва. Важното е, че се докоснах до легендата ("... you know, I am Steve Vai") Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DILETANT Отговорено Ноември 17, 2005 Share Отговорено Ноември 17, 2005 Който желае може да поства ревюта за концерта в фан форума в сайта на Вай. ТУК Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivivdim Отговорено Ноември 17, 2005 Share Отговорено Ноември 17, 2005 Като "ветеран" от предния концерт на Вай, на няколко пъти се опитах да намекна, че този концерт (думата "концерт" е твърде слаба, но както и да е) не трябва да се изпуска. Искрено съжалявям за всички които не успяха да се присъединят към това изживяване. Не по-малко съжалявам и за тези, които бяха там и не са доволни - трудно ми е да го повярвам, но видях по-горе, че има и такива. Няма да коментирам повече - не мисля, че това може да се опише. Усещането е велико! Поздравявам всички, които се чустват като мен! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts