Baby Thomas Публикувано Юли 31, 2009 Публикувано Юли 31, 2009 Ето има видео на най-скъпия бас правен досега. Не знам дали е супер актуално, но звучи реално инфото... Цитирай
Sasho_Crasho Отговорено Юли 31, 2009 Отговорено Юли 31, 2009 Мамут къстъм .10 000 гадини си е доста впечатляващо инфо според мен. Цитирай
johniebgood Отговорено Август 1, 2009 Отговорено Август 1, 2009 Поне да бяха посвирили на него да му чуем гласеца Цитирай
astagator Отговорено Август 1, 2009 Отговорено Август 1, 2009 Точно така - да се чуе требе! Ама из нета, поне аз не открих семпълчета... Хо хо, този бас с дървото от което е направен много се приближава до ентския бас за който си мечтая... Само да разкарат презряното злато и го отнасям! Като форма ме радва много... Цитирай
Mephistofel Отговорено Август 1, 2009 Отговорено Август 1, 2009 Хаха, яко! Имаше си хас да не е точно "Ritter"! Цитирай
IgniteAll Отговорено Август 1, 2009 Отговорено Август 1, 2009 Ритер са много милички басове. Всеки път като ги видя и ридая с глас поне един месец... Цитирай
JOKICH Отговорено Август 1, 2009 Отговорено Август 1, 2009 ако издълбая само диамантите от него дали няма да си взема поне 20 други бас-тупалки Цитирай
Свилен Бас Отговорено Август 1, 2009 Отговорено Август 1, 2009 За мен би имало смисъл ако тези пари бяха дадени за звук, а не за външен вид, но всеки с вкусовете си. П.П.: Може би няма семпли, понеже липсва златният вълновод за 10 000 долара и съответният амп, с технологии, които не ми се обсъждат, но определено със специални капачки на потенциометрите и стойка от метероитна скала Цитирай
7thString Отговорено Август 1, 2009 Отговорено Август 1, 2009 Между другото, зачитайки се в рекламата, само нъта е от някакво там 10 хиляди годишно дърво... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 2, 2009 Автор Отговорено Август 2, 2009 Сигурно чакат да "узрее" новата реколта, за да могат да направят и тялото такова... Цитирай
Trool Отговорено Август 2, 2009 Отговорено Август 2, 2009 Между другото, зачитайки се в рекламата, само нъта е от някакво там 10 хиляди годишно дърво... Мисля ,че имат предвид " мамутска кост" . Добиват я в Сибир и не е много трудно да се намери в днешно време, до колкото знам е цяла индустрия в Азия http://www.boonetrading.com/MammothIvory.html Цитирай
7thString Отговорено Август 2, 2009 Отговорено Август 2, 2009 Па знаеш ли, може би в задния двор тепърва засаждат дръвчетата, които един ден(към 12009 година) ще станат новите най-скъпи басове Цитирай
Abbath Отговорено Август 2, 2009 Отговорено Август 2, 2009 Хехе тоталния кич.Чувствам се засегнат.Ритер са чалгата в производството на басове,анатема Цитирай
martinbg Отговорено Август 2, 2009 Отговорено Август 2, 2009 Не ми изглежда чак толкова впечетляващ. Красив е, ама не като за $100,000... Цитирай
Nikifena Отговорено Август 3, 2009 Отговорено Август 3, 2009 Бай Ганьо е казал: "Имал е някой бол пари, купил го е" Да си свири на него с кеф. Все пак трябва да има и такава лукс класа и в музиката. Не може без нея. Цитирай
Recommended Posts