Baby Thomas Отговорено Януари 21, 2014 Share Отговорено Януари 21, 2014 Има къси версии, не си търсил достатъчно. Ползвам Лоджик от 6-7 години и никога не съм имал системен дял над 25ГБ. Или направи ъпдейт на ОС-а до 10.7 и боцвай Logic Pro X. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
enuffZnuff Отговорено Януари 22, 2014 Share Отговорено Януари 22, 2014 Има ли някой опит със сeмплера ЕXS24 ? Не мога да запазя същото темпо ако пейстна семпъла в друга октава . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
misterj Отговорено Януари 22, 2014 Share Отговорено Януари 22, 2014 Лууп ли слагаш? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
enuffZnuff Отговорено Януари 22, 2014 Share Отговорено Януари 22, 2014 (Редактирано) Да . Изгледах и прочетох доста примери из нета, но никъде не видях и не намерих как да запазя темпото. Вариант е да го сложа във Flex и там да го променя, но е твърде много играчка.Дали има някакъв лесен начин ,както е в Kontakt ? Редактирано Януари 22, 2014 от enuffZnuff Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Дарко Отговорено Януари 23, 2014 Share Отговорено Януари 23, 2014 (Редактирано) Мисля че няма. За целта трябва да има time stretch, а XS24 няма такива екстри. Дано семплера да е следващото нещо което apple ще ъпдейтват, че милия си е жива реликва. Редактирано Януари 23, 2014 от Дарко Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
misterj Отговорено Януари 23, 2014 Share Отговорено Януари 23, 2014 (Редактирано) Не знам какво точно искаш да направиш, но имаш няколко възможности. 1. Отваряш си семплера, Един и вкарваш луупа на клавиатурата (може и директно с издърпване). Гледай в горната част PITCH, който не трябва да е маркиран. 2. Експортваш си луупа като Apple Loop и си го ползваш, което е и по-добър вариант, защото при промяна темпото на песента, автоматично се променя и темпото на луупа. Но пак казвам - не знам какво искаш да постигнеш. Редактирано Януари 23, 2014 от misterj Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
enuffZnuff Отговорено Януари 23, 2014 Share Отговорено Януари 23, 2014 Благодаря за отговора! Но когато сложа семпъла и Pitch е включен се получават различните темпа.А когато е изключен звучат еднакво.Няма значение, че са в различни октави . Искаше ми се да наредя две октави и да ги просвирвам в реално време без промяна в темпото Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
misterj Отговорено Януари 23, 2014 Share Отговорено Януари 23, 2014 Ами обясни по-точно. Какъв е семпъла - ритъм, тон, мелодия? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
enuffZnuff Отговорено Февруари 2, 2014 Share Отговорено Февруари 2, 2014 (Редактирано) Shortcuts for Logic pro X http://blog.oneword.com/wordpress/wp-content/uploads/2013/09/logic_pro_x_shortcuts.pdf Редактирано Февруари 2, 2014 от enuffZnuff 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
enuffZnuff Отговорено Февруари 9, 2014 Share Отговорено Февруари 9, 2014 С 32 Lives всички любими 32 битови плъгини ги имам отново в 64 битовия Logic pro X . http://cdn.soundradix.com/downloads/32%20Lives%20User%20Manual.pdf 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jkolarov Отговорено Март 18, 2014 Share Отговорено Март 18, 2014 Имам лаишки въпрос, може би свързан с въпроса по-горе. Понеже преминавам от рийпър към лоджик - в Рийпъра си има много удобна опция за забавяне/забързване на аудио файл като се запазва Pitch-a. Само един клик на главния прозорец. Въпроса ми е - има ли такава опция в лоджик - лесно и бързо? Без хиляди настройки и бъзикни, или да си ползвам рийпъра като трябва да забавям? Налага ми се най-често при репетиране на бързи песни, които забавям за да мога да вляза в темпо. Естествено искам тоналността да се запази при забавянето? Някой дали има сходен проблем? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Март 18, 2014 Share Отговорено Март 18, 2014 За мен Logic не е удобен за тази работа. Питча и скоростта се базарат много тегаво. Пробвай http://www.riffstation.com/ 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jkolarov Отговорено Март 18, 2014 Share Отговорено Март 18, 2014 (Редактирано) Това е голяма изненада за мен...наистина съм потресен, толкова излъскана програма, а такъв недостатък. Разбирам никой да не го прави, но в Reaper е на 2 клика на главния екран, и на всичкото отгоре работи доста прилично Благодаря за отговора все пак. Оценявам го. П.П. Сега погледнах тоя софт, добре изглежда, ама 40E. Чак толкова май не ми трбява А някое ВСТ което ще се справи? Редактирано Март 18, 2014 от jkolarov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
misterj Отговорено Март 19, 2014 Share Отговорено Март 19, 2014 Я да ви питам. При Л9 64 бита. Ако ползваш 32 битови плъгини, ограничава ли се рама до 4 гБ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jkolarov Отговорено Март 19, 2014 Share Отговорено Март 19, 2014 Не съм го виждал черно на бяло, но логиката ми крещи че няма как да е така. Ако операционната система е 64 бита ще си ползва всичкия наличен РАМ. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts